ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι πρώτες εικόνες του Χοακίν Φίνιξ ως «Ναπολέων»

Χοακίν Φίνιξ
Μένει να δούμε αν ο Ναπολέων θα στείλει τον Χοακίν Φίνιξ για ακόμα μια φορά στα Όσκαρ...
AP

Ο Χοακίν Φίνιξ θα παίξει τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη στην επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Χοακίν Φίνιξ πρωταγωνιστεί στην επόμενη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ ενσαρκώνοντας τον Ναπολέοντα Βοναπάρτη. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, έχουμε και τις πρώτες εικόνες του ηθοποιού με τη στολή του Γάλλου στρατηλάτη.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Φίνιξ στα γυρίσματα της ταινίας στο Λονδίνο. Όπως θα δείτε από την έκφρασή του στα πρώτα στιγμιότυπα, ο 47χρονος ηθοποιός έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου δικαιώνοντας τον σκηνοθέτη ο οποίος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «κανείς δεν μπορεί να παίξει τον Ναπολέοντα σαν τον Χοακίν».

Τη σκηνοθεσία της βιογραφικής ταινίας που μέχρι πρότινος είχε τον τίτλο «Kitbag», υπογράφει ο Ντέιβιντ Σκάρπα (Όλα τα λεφτά του κόσμου). Στον ρόλο της Ζοζεφίνας θα δούμε την Βανέσα Κίρμπι η οποία αντικατέστησε την Τζόντι Κόμερ. Η ταινία εστιάζει στην άνοδο του Ναπολέοντα στον θρόνο και την θυελλώδη σχέση του με την Ιωσηφίνα.

Θυμίζουμε ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ Χοακίν Φίνιξ και ο Ρίντλεϊ Σκοτ, είχαν συνεργαστεί ξανά στον Μονομάχο του 2000 με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Apple TV+ εντός του 2023.