ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σάντρα Μπούλοκ αποσύρεται από την υποκριτική - Θέλει να είναι με τα παιδιά της

Σάντρα Μπούλοκ
H Σάντρα Μπούλοκ στην ειδική προβολή της νέας ταινίας της, «The Lost City»
AP

Η Σάντρα Μπούλοκ θέλει να περάσει χρόνο με τα παιδιά της δηλώνοντας «εκεί είμαι πιο χαρούμενη».

Η Σάντρα Μπούλοκ «πατάει φρένο» στην καριέρα της για λίγο, με σκοπό να επικεντρωθεί στην οικογένειά της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, η 57χρονη ηθοποιός είπε ότι μετά την επικείμενη πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας, The Lost City, θα «αποσυρθεί» για κάποιο διάστημα από την Υποκριτική, για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της — τον γιο της Λούις και την κόρη της Λάιλα.

«Αυτή τη στιγμή -και δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει- πρέπει να βρίσκομαι στο μέρος που με κάνει πιο χαρούμενη», δήλωσε η Μπούλοκ. «Παίρνω τη δουλειά μου πολύ σοβαρά όταν βρίσκομαι εκεί. Είναι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και θέλω απλώς να είμαι 24 ώρες το 24ωρο με τα μωρά μου και την οικογένειά μου. Δεν ξέρουμε πόσο, αλλά θα είμαι εκεί για λίγο καιρό», εξήγησε.

Στη συνέχεια, αστειευόμενη η Μπούλοκ είπε ότι τα καθήκοντα της ως μαμά θα περιλαμβάνουν «εξυπηρέτηση κάθε ανάγκης τους» και το «κοινωνικό τους ημερολόγιο».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, αποκάλυψε επίσης ότι είναι ενθουσιασμένη που ο Λούις και η Λάιλα θα βρίσκονται στην πρώτη τους πρεμιέρα μαζί της για το The Lost City, που κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Μαρτίου.

«Θα είναι πίσω. Αν και η Λάιλα θέλει πολύ να είναι στο κόκκινο χαλί. Της είπα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Όμως μπορούν να το δουν και να καλέσουν και έναν φίλο τους», ανέφερε στο ΕΤ.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός που θα παίξει στο Netflix - Τι δήλωνε στο Newsbomb.gr για την ταινία

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων για τη μουσική, τη ζωγραφική και την απόλυτη γυναίκα της ζωής του

Hooverphonic και LP στο Release Athens τον Ιούνιο!