ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Jung Ho-yeon
Η Jung Ho-yeon υποδύθηκε την παίκτρια με το νούμερο 67
Netflix

Νέο καστ αλλά και επιστροφές για τα νέα παιχνίδια της δεύτερης σεζόν του Squid Game στο Netflix.

Ο δημιουργός του Squid Game, Hwang Dong-hyuk, προχώρησε σε μερικές αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν του Squid Game που αναμένεται να ενθουσιάσουν τους φαν της επιτυχημένης σειράς του Netflix.

Ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης ανέφερε ότι ήδη «σκέφτεται και συλλέγει ιδέες» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που κατέκτησε τον πλανήτη και τα τσαρτ, ενώ άφησε υπονοούμενα σχετικά με την επιστροφή της Jung Ho-yeon σε νέο ρόλο.

Εμφανιζόμενος στο κόκκινο χαλί στα φετινά βραβεία PGA, ο Hwang δήλωσε στο Deadline ότι οι θαυμαστές του Squid Game θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή για τον δεύτερο κύκλο, καθώς η παραγωγή των νέων επεισοδίων δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Στην ερώτηση για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την επιστροφή της σειράς-φαινόμενο του Netflix, ο Hwang είπε: «Θα υπάρξουν περισσότερα σπουδαία παιχνίδια, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Απλώς συνεχίζω να συλλέγω ιδέες για τη δεύτερη σεζόν. Δεν έχω ξεκινήσει καν με το γράψιμο».

Ο Hwang συνέχισε λέγοντας ότι η δεύτερη σεζόν του Squid Game θα περιλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό νέο καστ, καθώς οι περισσότεροι χαρακτήρες, πέθαναν κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. «Θα δοκιμάσω κάτι για να τους φέρω πίσω [για] τη δεύτερη σεζόν», είπε, προτού στραφεί στην Jung και δηλώσει όλο νόημα: «Ας πούμε ότι έχει μια δίδυμη αδερφή, θα δείτε».

Από την πλευρά της η Jung πρόσθεσε: «Θα μπορούσα να αλλάξω το χρώμα των μαλλιών μου. Ας κάνουμε λίγο σαν την πλαστική χειρουργική».

Θυμίζουμε ότι η νεαρή ηθοποιός στην πρώτη σεζόν πρωταγωνίστησε ως η παίκτρια με το νούμερο 67, Kang Sae-byeok, μια Βορειοκορεάτισσα η οποία πήρε μέρος στο Squid Game με σκοπό να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για να πληρώσει τη μεταφορά των γονιών της από τη Βόρεια Κορέα.

Η Jung αναδείχτηκε σε μεγάλο αστέρι του Squid Game. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι μπαίνει στο καστ του θρίλερ Disclaimer που ετοιμάζει ο Αλφόνσο Κουαρόν για το Apple TV+ και θα πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπλάνσετ και Κέβιν Κλάιν.

Πέρσι η Jung ήταν προσκεκλημένη της Zendaya στο σετ του Euphoria εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία της να παίξει στην επιτυχημένη σειρά του HBO.


Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για τη δεύτερη σεζόν του Bridgerton στο Netflix

Το ζεϊμπέκικο και το μπουζούκι στον κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς