ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιολέτα Ίκαρη: Ακούστε το νέο τραγούδι της «Φύσα Αέρα τα Πανιά»

Βιολέτα Ίκαρη
H Βιολέτα Ίκαρη
Αρχείο Newsbomb.gr

Η Βιολέτα Ίκαρη πρόσφατα μίλησε στο podcast του Newsbomb.gr και για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Πορτοκάλι».

Η Βιολέτα Ίκαρη παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Φύσα Αέρα τα Πανιά» που κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

H ταλαντούχα ερμηνεύτρια τον Ιανουάριο κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο με τίτλο «Πορτοκάλι», σε στίχους και μουσική του Νίκου Ξύδη.

Το «Πορτοκάλι» είναι ενας ολοκληρωμένος κύκλος τραγουδιών, με αρχή, μέση και τέλος. Σαν μια ταινία με 11 σπονδυλωτές ιστορίες. Η παρουσίαση του δίσκου «Πορτοκάλι» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 2 Μαρτίου στην μουσική σκηνή Σφίγγα.

Τα τραγούδια του δίσκου παρουσιάστηκαν ζωντανά, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισε το τραγούδι «Φύσα αέρα τα πανιά». Στην ενορχήστρωση του τραγουδιού δεσπόζει το κλαρίνο του Μάνου Αχαλινωτόπουλου, το τραγούδι απογειώνεται από την συγκλονιστική ερμηνεία της Βιολέτας Ίκαρη.

Τους στίχους, τη μουσική και την ενορχήστρωση του κομματιού υπογράφει ο Νίκος Ξύδης.

Ο δίσκος «Πορτοκάλι» κυκλοφορεί σε CD στα φυσικά καταστήματα και ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services από την Walnut Entertainment.

Πρόσφατα, η Βιολέτα Ίκαρη φιλοξενήθηκε στο podcast του Newsbomb.gr και ξεδίπλωσε σταθμούς και στιγμές της ζωής και της καριέρας της, από το Α έως το Ω.


Διαβάστε επίσης:

Βιολέτα Ίκαρη: «Έστησα καραούλι στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου»