ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Λίαμ Νίσον θα επιστρέψει στο «Star Wars» υπό έναν όρο!

Λίαμ Νίσον Star Wars
O Λίαμ Νίσον παραδέχεται ότι... σνομπάρει την τηλεόραση
YouTube

Ο Λίαμ Νίσον θέλει να επιστρέψει στο σύμπαν του Star Wars μόνο αν πρόκειται για κινηματογραφική ταινία. 

Ο Λίαμ Νίσον θέλει να επιστρέψει στο Star Wars saga και στον ρόλο του Qui-Gon Jinn από την ταινία Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (Star Wars: Επεισόδιο I - Η Αόρατη Απειλή) του 1999.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνίστησε ως Τζεντάι στο πρώτο μέρος της prequel τριλογίας, δίπλα στον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ως μαθητευόμενος Obi-Wan Kenobi.

Μιλώντας στο ComnicBook.com, o Νίσον αναφέρθηκε στην πιθανότητα επιστροφής του στο επιτυχημένο franchise βάζοντας όμως έναν όρο! Να γίνει στη μεγάλη και όχι στη μικρή οθόνη, μέσω κάποιας πλατφόρμας streaming.

«Νομίζω ναι [θα επέστρεφα]… αν ήταν ταινία. Είμαι λίγο σνομπ όταν πρόκειται για τηλεόραση, οφείλω να το παραδεχτώ. Μου αρέσει η μεγάλη οθόνη».

Έτσι, αν περιμένατε κάποια νέα spinoff σειρά όπως το επερχόμενο Obi-Wan Kenobi με τον ΜακΓκρέγκορ να επιστρέφει στον ομώνυμο ρόλο, ο Νίσον μόλις... σκότωσε κάθε ελπίδα.

Στη συνέχεια, ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχουν περάσει 24 χρόνια από την κυκλοφορία του The Phantom Menace. «Απλά δεν μπορώ να πιστέψω που έχει πάει όλος αυτός ο χρόνος. Ήταν τρομερή εμπειρία τα γυρίσματα στο Λονδίνο».

Για την ιστορία πάντως, ο Λίαμ Νίσον πρόσφατα έκανε ένα cameo στην κωμική σειρά Derry Girls του Channel 4 ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές του.

Την ίδια στιγμή, οι φαν του Star Wars μετρούν αντίστροφα για την κυκλοφορία του Obi-Wan Kenobi το οποίο θα κυκλοφορήσει στο Disney+ στις 25 Μαΐου.

Στο νέο spinoff του Star Wars Saga η ιστορία διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του «Star Wars: Revenge of the Sith», όπου ο Obi-Wan Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του - την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Τζεντάι, Anakin Skywalker, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Darth Vader.


Διαβάστε επίσης

Star Wars: Το τρέιλερ του «Obi-Wan Kenobi» είναι επιτέλους εδώ και είναι επικό!

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ το ζει - Χρησιμοποιεί τη «Δύναμη των Τζεντάι» για να ανοίγει τις πόρτες!