Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
Πηγή: Disney+
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντίο ζωή - To Disney+ ήρθε στην Ελλάδα και αυτές είναι οι πέντε σειρές που πρέπει να δεις!

Πέντε σειρές στο Disney+ για κάθε γούστο και ατελείωτο binge watching.

To Disney+ είναι -επιτέλους- διαθέσιμο και στην Ελλάδα και υπόσχεται ατέλειωτες ώρες binge watching. Η συνδρομητική πλατφόρμα της Disney που έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας στις 14 Ιουνίου, διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο με κορυφαίες σειρές, ταινίες και πρωτότυπες παραγωγές των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, κ.ά., που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Αν είστε φαν των σειρών και δη του Star Wars, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μπορείτε επιτέλους να απολαύσετε τους δύο κύκλους του δημοφιλούς The Mandalorian και την πρωτότυπη spinoff σειρά, Obi-Wan Kenobi.

Δείτε τις πέντε σειρές που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!

Obi-Wan Kenobi

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ κάνει τη μεγάλη επιστροφή ως Obi-Wan, έναν ρόλο που έπαιξε και στα τρία κεφάλαια της prequel κινηματογραφικής τριλογίας του Star Wars.

Την περίοδο της Αυτοκρατορίας, ο Obi-Wan Kenobi αναλαμβάνει μια κρίσιμη αποστολή. Στο νέο spinoff του Star Wars Saga που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, η ιστορία διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του «Star Wars: Revenge of the Sith», όπου ο Obi-Wan Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του - την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου φίλου του και μαθητευόμενου Τζεντάι, Anakin Skywalker, ο οποίος στράφηκε στη σκοτεινή πλευρά και έγινε ο Σιθ Λόρδος Darth Vader.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ρόλο του Darth Vader επιστρέφει μετά από χρόνια, ο Καναδός ηθοποιός, Χάιντεν Κρίστενσεν.

The Mandalorian

Eπιτέλους οι Έλληνες φαν του Star Wars, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα επεισόδια των δύο σεζόν της πολυσυζητημένης και δημοφιλούς σειράς, The Mandalorian.

Aξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη σειρά ζωντανής δράσης του Star Wars, η οποία ξεκινάει πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Η Επιστροφή των Τζεντάι (1983).

Πρωταγωνιστής της σειράς του Τζον Φαβρό είναι ο Πέδρο Πασκάλ στον ομώνυμο ρόλο, ως ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων που προσπαθεί να γλιτώσει αφού προσλαμβάνεται για να παραδώσει «Το Παιδί», τον περιβόητο Grogu ή Baby Yoda που έχει αναδειχθεί πλέον σε μασκότ της σειράς!

Όπως έχει ανακοινωθεί, η τρίτη σεζόν της σειράς πρόκειται να κυκλοφορήσει Disney+ τον Φεβρουάριο του 2023, ενώ έχει ήδη ανανεωθεί για τέταρτο και πέμπτο κύκλο.

Moon Knight

Ο φιλήσυχος Στίβεν Γκραντ πάσχει από διαταραχή διαχωρισμού ταυτότητας και μοιράζεται το σώμα του με έναν μισθοφόρο.

Η νέα σειρά μας συστήνει έναν άγνωστο –σχετικά- ήρωα της Marvel, από αυτούς που έχουν ξεμείνει, για να λέμε και την αλήθεια.

Το πρότζεκτ έχει την υπογραφή του Τζέρεμι Σλέιτερ (The Umbrella Academy) και εστιάζει στον Marc Spector, έναν πρώην πεζοναύτη που νυν μισθοφόρο. Μάλιστα χαρακτηρίζεται ως ο πιο σκοτεινός και σκληρός χαρακτήρας που έχουμε δει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Ο Spector σε μια αποστολή στο Σουδάν καταλαμβάνεται από τον Khonshu, τον αρχαίο Αιγύπτιο θεό της Σελήνης και αποκτά τρομερές δυνάμεις. Πλέον στο μυαλό του Spector επικρατεί ένα χάος. Αρχίζει να βλέπει παράξενα οράματα και δεν μπορεί να διαχωρίσει το όνειρο από την πραγματικότητα, ώσπου τελικά φοράει τη λευκή στολή και γίνεται ο «ιππότης του φεγγαριού» (Moon Knight).

Η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια. Τον Moon Knight υποδύεται ο Όσκαρ Άιζακ, ενώ μαζί του θα δούμε τον Ίθαν Χοκ.

Pam & Tommy

Η σειρά αναφέρεται στην ταραχώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον ντράμερ των Mötley Crüe, Τόμι Λι και φυσικά στο περιβόητο sex tape του ζευγαριού.

Tην εκρηκτική Πάμελα Άντερσον υποδύεται η Λίλι Τζέιμς και όπως θα δείτε η ομοιότητας τους είναι εκπληκτική, ενώ στον ρόλο του ελληνικής καταγωγής ντράμερ, βλέπουμε τον Σεμπάστιαν Σταν. Συμμετέχουν ακόμα οι Σεθ Ρόγκεν, Τέιλορ Σίλινγκ, Νικ Όφερμαν.

Η μίνι σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια και εκτός από το ροζ βίντεο, εστιάζει ακόμα στην κακοποίηση που υπέστη η ηθοποιός από τον μουσικό. Τελικά μετά από τέσσερα χρόνια και δύο παιδιά, τον Μπράντον και τον Ντίλαν, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, ενώ έπειτα από καταγγελίες της Πάμελα για ενδοοικογενειακή βία, ο Λι καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση. Επίσης, το 2002, η Άντερσον αποκάλυψε ότι κόλλησε ηπατίτιδα Γ από τον Λι, όταν χρησιμοποίησαν τις ίδιες βελόνες για τα τατουάζ τους.

High School Musical: The Musical: The Series

Ακόμα μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας με τεράστια απήχησε στο νεανικό κοινό και εκατομμύρια προβολές.

Η σειρά διαδραματίζεται διαδραματίζεται στο πραγματικό East High School, όπου γυρίστηκε η αρχική ταινία και ακολουθεί μια ομάδα μαθητών, οι οποίοι προσπαθούν να ανεβάσουν το ομώνυμο musical ως παράσταση στο σχολείο τους. Μόνο που μέσα από αυτήν τους την προσπάθεια, ανακαλύπτουν τους εαυτούς τους και το δράμα που εξελίσσεται πάνω και κάτω από την σκηνή.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σύνοψη «Οι εμφανίσεις ανθίζουν, οι παλιές φιλίες δοκιμάζονται ενώ νέες δημιουργούνται, οι αντιπαλότητες φουντώνουν και οι ζωές αλλάζουν για πάντα καθώς οι νεαροί μαθητές ανακαλύπτουν τη μεταμορφωτική δύναμη που μόνο το γυμνάσιο μπορεί να προσφέρει».

Στη σειρά που επιστρέφει τον Ιούλιο με την τρίτη σεζόν, ενώ έχει πάρει το «πράσινο φως» και για τέταρτο κύκλο, πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και η Olivia Rodrigo.




Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ