ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Light We Carry»: Νέο βιβλίο από τη Μισέλ Ομπάμα

Μισέλ Ομπάμα
Το νέο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο
AP

Το νέο βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα θα κυκλοφορήσει σε 14 γλώσσες και 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Μισέλ Ομπάμα πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «The Light We Carry». Το βιβλίο αναμένεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων και ψηφιακά, στις 15 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια συνέχεια των απομνημονευμάτων της Ομπάμα και best seller βιβλίο «Becoming» και στις 336 σελίδες του, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αφηγείται ιστορίες και προβληματισμούς για την πρόκληση και την αλλαγή.

«Τα τελευταία χρόνια με απασχόλησε πώς να μένω συγκεντρωμένη σε έναν κόσμο γεμάτο με τόση αβεβαιότητα. Και αυτή η διαδικασία με οδήγησε στο να γράψω το νέο μου βιβλίο», αναφέρει στο tweet της η Μισέλ Ομπάμα ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.

«Αν ξέρεις το φως σου γνωρίζεις τον εαυτό σου. Ξέρεις τη δική σου ιστορία με ειλικρινή τρόπο… Μια αφοσιωμένη κοινωνία μπορεί να πυροδοτήσει τους γύρω της. Αυτή είναι η δύναμη του φωτός που κουβαλάμε», αναφέρει μεταξύ άλλων στην εισαγωγή της.

Το «The Light We Carry» θα κυκλοφορήσει σε ΗΠΑ και Καναδά σε 2.75 εκατομμύρια αντίτυπα στην πρώτη έκδοση. Την audio εκδοχή του βιβλίου διαβάζει η ίδια η Μισέλ Ομπάμα.

«The Light We Carry», από τη Μισέλ Ομπάμα
«The Light We Carry», από τη Μισέλ ΟμπάμαAP


Το βιβλίο θα εκδοθεί ταυτόχρονα σε 14 γλώσσες και 27 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις