ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταρ του Squid Game μπαίνει στο σύμπαν του Star Wars

Squid Game Netflix
To Squid Game του Netflix άνοιξε στον Λι Τζονγκ-τζε την πόρτα της παγκόσμιας κινηματογραφικής βιομηχανίας
Netflix

O Λι Τζονγκ-τζε που γνωρίσαμε από το Squid Game του Netflix, μπαίνει στο καστ της Star Wars σειράς, The Acolyte.

Ο πρωταγωνιστής του Squid Game, Λι Τζονγκ-τζε που γνωρίσαμε ως παίκτη 456 στο κορεάτικο χιτ του Netflix, μπαίνει στο σύμπαν του Star Wars.

Ο Κορεάτης ηθοποιός προστέθηκε στο καστ της νέας σειράς του Disney+ με τίτλο The Acolyte από τη Lucasfilm. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον ρόλο που πρόκειται να παίξει, αλλά ούτε και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρότζεκτ.

Το The Acolyte είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τους θεατές σε έναν γαλαξία μυστικών και αναδυόμενων δυνάμεων της Σκοτεινής Πλευράς στις τελευταίες ημέρες της εποχής της Ανώτατης Δημοκρατίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Disney+ τον Δεκέμβριο του 2020. Στο σύμπαν του Star Wars, Ο όρος «acolyte» αναφέρεται σε άτομα με ικανότητες δύναμης που μαθαίνουν από πιο έμπειρους άρχοντες Σιθ.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα οι Αμάντλα Στάινμπεργκ και η Τζόντι Σμιθ-Τέρνερ.

Το Squid Game που έχει πάρει το πράσινο φως από το Netflix και για δεύτερη σεζόν, έχει μετατρέψει τον Λι σε παγκόσμιο αστέρι και του έχει χαρίσει κάθε σημαντικό βραβείο τον τελευταίο χρόνο. Ο Κορεάτης έχει μάλιστα την ευκαιρία να γράψει ιστορία στα φετινά Emmy Awards στην κατηγορία πρωταγωνιστών, στην απονομή της Δευτέρας.

Αυτό το διάστημα ο ηθοποιός βάζει τις τελευταίες πινελιές στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τίτλο Hunt, στο οποίο επίσης πρωταγωνιστεί και θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών.

Σχετικές ειδήσεις