ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την τρίτη σεζόν του Emily in Paris

Emily in Paris
H Emily εξακολουθεί να απολαμβάνει την παριζιάνικη ζωή
Netflix / Twitter

Ετοιμαστείτε για Χριστούγεννα στο Παρίσι παρέα με την Emily.

Με ένα teaser τρέιλερ το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία για την τρίτη και πολυαναμενόμενη σεζόν του Emily in Paris.

Ετοιμαστείτε για Χριστούγεννα στην Πόλη του Φωτός, καθώς η Emily επιστρέφει στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου και μάλιστα με νέο κούρεμα, όπως φαίνεται και από τα πλάνα του βίντεο!

Θυμίζουμε ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το Netflix είχε δώσει στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες από τις οποίες μπορούσαμε να πάρουμε μια γεύση για την επερχόμενη σεζόν.

Για την υπόθεση του τρίτου κύκλου γνωρίζουμε η Emily, την οποία υποδύεται Λίλι Κόλινς, εξακολουθεί να ζει και να απολαμβάνει την παριζιάνικη ζωή της με τους φίλους και τους συναδέλφους της, ενώ τα πράγματα φαίνονται να θερμαίνονται ανάμεσα σε εκείνη και τον Alfie (Λουσιέν Λαβίσκουντ).

Ένα χρόνο μετά τη μετακόμιση από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, η Έμιλι βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε κάθε πτυχή της ζωής της στην τρίτη σεζόν. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η Έμιλι θα πρέπει να αποφασίσει πού ακριβώς θέλει να αφοσιωθεί περισσότερο — στη δουλειά ή στη ρομαντική της ζωή — και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία. Παράλληλα συνεχίζει να βυθίζεται στις περιπέτειες και τις εκπληκτικές ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

Στο καστ της τρίτης σεζόν θα δούμε γνώριμα πρόσωπα όπως τους: Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie.

Οι φαν της σειράς έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, καθώς το Netflix έχει δώσει το «πράσινο φως» και για τέταρτο κύκλο.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου

The Crown: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του 5ου κύκλου - Πότε θα προβληθεί η σειρά του Netflix

Netflix: Πρώτη ματιά στην τρίτη σεζόν του «Emily in Paris»

Τhe Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της 5ης σεζόν με πριγκίπισσα Νταϊάνα και Κάρολο