ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο «Berlin» και η συμμορία του: Πρώτη ματιά στο spinoff του «La Casa de Papel»

La Casa de Papel
O Πέδρο Αλόνσο επιστρέφει στον ρόλο του Berlin
Netflix

Το Netflix αποκαλύπτει το πρώτο teaser τρέιλερ για το Berlin, τη νέα spinoff σειρά του La Casa de Papel.

Με ένα πρώτο teaser τρέιλερ, το Netflix μας συστήνει τη συμμορία του Berlin, στη νέα επερχόμενη spinoff σειρά του La Casa de Papel.

Όπως προδίδει και ο τίτλος, η νέα σειρά θα ακολουθήσει την ιστορία του Berlin. Θυμίζουμε ότι ο Berlin υπήρξε ένας από του πιο πολυσυζητημένους και δημοφιλείς χαρακτήρες του ισπανικού χιτ. Άλλωστε ο Άλεξ Πίνα (δημιουργός του La Casa de Papel) θέλει να δημιουργήσει και άλλα spinoffs τα οποία θα λένε την ιστορία ορισμένων από τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.

Η νέα prequel σειρά τοποθετείται πριν τα γεγονότα του La Casa de Papel και θα μας δείξει τον Berlin να ετοιμάζει την πρώτη του ληστεία με τη δική του συμμορία.

«Μας άρεσε η ιδέα να συστήσουμε μια νέα συμμορία γύρω από τον Berlin, σε μια εντελώς διαφορετική συναισθηματική κατάσταση», εξήγησε ο Άλεξ Πίνα κατά την διάρκεια του πρόσφατου TUDUM.

Επίσης αποκάλυψε ότι το prequel θα είναι γεμάτο ένταση, έγκλημα, ταξίδι, ρομάντζο αλλά και χιούμορ. «Είναι ένα ταξίδι στην χρυσή ηλικία του χαρακτήρα, όταν έκανε ληστείες ανά την Ευρώπη, τρελός από αγάπη», ανέφερε ο Πίνα προσθέτοντας ότι η μεγαλύτερη έκπληξη θα είναι το κωμικό στοιχείο, αφού ο κόσμος πρόκειται να γελάσει πολύ.

Έτσι, μαζί με τον Πέδρο Αλόνσο στον ρόλο του Berlin θα δούμε επίσης τους: Michelle Jenner στον ρόλο της Keila που είναι εξπέρ στους υπολογιστές, Tristán Ulloa ως τον φιλάνθρωπο καθηγητή Damián και δεξί χέρι του Berlin, Begoña Vargas στον ρόλο της ασταθούς Cameron, Julio Peña Fernández ως τον αφοσιωμένο Roi και Joel Sánchez ως Bruce, έναν άνθρωπο που παθιάζεται με την δράση.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και τα γυρίσματα ξεκινούν αυτές τις μέρες από το Παρίσι για να συνεχιστούν στη στη Μαδρίτη.

Το Berlin αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix μέσα στο 2023.


Διαβάστε επίσης

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες θα δείτε την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου

Ξέρουμε ποιες νέες σειρές και ταινίες θα δείτε στο Netflix τον Οκτώβριο

«Berlin»: Όσα γνωρίζουμε για τη νέα spin-off σειρά του «La Casa de Papel»

Netflix: O Berlin του La Casa de Papel αποκτά τη δική του spin-off σειρά