ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«House of the Dragon»: Το νέο τρέιλερ μας προετοιμάζει για τον «Χορό των Δράκων»

House of the Dragon
O εμφύλιος ξεσπά στον οίκο των Targaryen
HBO Max

Το ένατο επεισόδιο του House of the Dragon θα κυκλοφορήσει την Κυριακή με τίτλο «The Green Council».

Οι φαν του House of the Dragon θα πρέπει να προετοιμαστούν για τα χειρότερα. Ο βασιλιάς είναι Viserys είναι νεκρός και ο θάνατός του θα σημάνει τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε, υπαινίσσεται ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια που έχουμε δει μέχρι τώρα στην prequel σειρά του Game of Thrones. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πόσο γρήγορα θα είναι τα γεγονότα μετά τον θάνατο του Viserys.

Τα τελευταία λόγια του Viserys προς την Alisent, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα προκαλέσουν ακούσια τον πόλεμο. Η Alisent είναι (ή θέλει να είναι) πεπεισμένη ότι ο Viserys ήθελε να τον διαδεχτεί στον Σιδερένιο Θρόνο ο γιος της Aegon, αντί για την πρώην παιδική της φίλη Rhaenyra.

Με τη Rhaenyra δεκάδες μίλια μακριά στο Dragonstone και αγνοώντας ότι ο πατέρας της είναι νεκρός, η Alicent συγκεντρώνει τους συμμάχους της, κλειδώνει τις πόρτες και πιάνει δουλειά. Το Πράσινο Συμβούλιο με επικεφαλής τη βασίλισσα, το «Χέρι» (Otto) και τον Ser Criston ξεκινά αθόρυβα τα σχέδιά του ώστε να ανακηρύξει τον Aegon βασιλιά.

Κάπως έτσι, ο Χορός των Δράκων ξεκινά. Η πρωτοβουλία της Alicent δεν θα αρέσει καθόλου στην Rhaenyra και μαζί με τον Daemon πρόκειται να απαντήσουν. Παράλληλα, αναμένεται να δούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσει και ο Aemond, καθώς τις ματιές που ρίχνει στον αδερφό του τον Aegon δεν τις λες και τρυφερές...

Το ένατο και προτελευταίο επεισόδιο του House of the Dragon, με τίτλο «The Green Council» θα είναι διαθέσιμο την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.


Διαβάστε επίσης

House of the Dragon: Η απίθανη γκάφα στο τρίτο επεισόδιο που έγινε viral

Eίναι επίσημο: Το «House of the Dragon» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν!

House of The Dragon: To prequel του «Game of Thrones» σε αριθμούς - Δείτε το Infographic

«Rings of Power»: Το επικό τρέιλερ του φινάλε και η άνοδος του Σάουρον