Τζακ Σαβορέτι: 10 «κλικ» από το μοναδικό live στο Tae Kwon Do

Τζωρτζίνα Ντούτση

Ο Τζακ Σαβορέτι live στο Tae Kwon Do 
Νίκος Χριστοφάκης / Newsbomb.gr

Είδαμε τον Τζακ Σαβορέτι live στο Tae Kwon Do.

Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού, Τζακ Σαβορέτι χάρισε μια αξέχαστη βραδιά στους Έλληνες φαν του, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Ο 39χρονος τραγουδοποιός, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα μας, γεγονός που αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά στη συναυλία που έδωσε στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, 15 περίπου, μήνες μετά την αξέχαστη συναυλία του στο Ηρώδειο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Τζακ Σαβορέτι και η πενταμελής μπάντα του ανέβηκαν στη σκηνή στις 10 το βράδυ και από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να κερδίσει τους χιλιάδες φαν που κατέκλυσαν το Tae Kwon Do, τόσο με τα πασίγνωστα τραγούδια του, όσο και με την ενέργειά του, το χαμόγελό του, το χιούμορ και την επικοινωνιακή του δεινότητα.

Ανάμεσα στα πρώτα τραγούδια που ακούστηκαν ήταν τα: I Remember Us, What More Can I Do, Too Much History, Candlelight, ενώ αφιέρωσε το Greatest Mistake στους Έλληνες θαυμαστές του. Στην συνέχεια, αφηγήθηκε τη συγκινητική ιστορία πίσω από το Singing to Strangers, το οποίο εμπνεύστηκε από μια φράση της μικρής του κόρης προς τη φίλη της, η οποία είπε ότι «ο μπαμπάς ταξιδεύει συνέχεια και τραγουδάει σε ξένους» και συνέχισε με τα Soldier’s Eyes για όλους εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται σε εμπόλεμες ζώνες χωρίς να το έχουν επιλέξει, The Way You Said Goodbye, Knock Knock, Dancing Through The Rain, The Other Side of Love, κ.ά.

Για το encore ο Σαβορέτι κράτησε τη διασκευή στο Io Che Non Vivo (Senza Te), που τραγούδησε στην ιταλική γλώσσα και Back Where I Belong, ενώ η συναυλία τελείωσε με το κομμάτι The Ecstasy Of Gold.

Παρόλο που από το set list της συναυλίας του που διήρκεσε μιάμιση ώρα, έλειπαν κομμάτια όπως τα Breaking the rules και Love is on the line, ο Σαβορέτι χάρισε στους φαν του ένα χορταστικό live που θυμίζει στους φαν όλους εκείνους τους λόγους που τον ξεχωρίζουν και τον ακολουθούν πιστά.

Ακολουθεί το setlist της συναυλίας:

I Remember Us
What More Can I Do?
Too much history
Candlelight
(Intro Bang Bang (My Baby Shot Me Down))
Greatest Mistake
Singing to Strangers (Interlude)
Soldier's Eyes
The Way You Said Goodbye
Knock Knock
Who's Hurting Who
Secret Life
Dancing Through The Rain
When We Were Lovers
The Other Side of Love
Home

Encore:
Io Che Non Vivo
Back Where I Belong

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved