ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα για το «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»: Πού θα δούμε το πρώτο επεισόδιο

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης Έτερος Εγώ
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης επιστρέφει ως καθηγητής Λαΐνης στην τελευταία σεζόν του Έτερος Εγώ
COSMOTE TV

Το πρώτο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του «Έτερος Εγώ» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει σε ειδική προβολή το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις – Η αρχή του τέλους». Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με την COSMOTE TV που υπογράφει και την παραγωγή της δημοφιλούς σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια.

Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη με έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού.

Ο Λαΐνης πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια.

Η Μάρθα βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ, μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη χωρίς να εμπλέξει τον Λαΐνη.

Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση…

Έτερος Εγώ: Νέμεσις – Η αρχή του τέλους

Το Έτερος Εγώ: Νέμεσις γυρίστηκε σε 51 ημέρες. Στον κύκλο των 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Άρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη, Δημήτρη Μαρίζα, Δημήτρη Λαγούτη.

Η νέα και τελευταία σεζόν, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023 αποκλειστικά στην COSMOTE TV.


Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Νέες εικόνες από τον 3ο κύκλο της σειράς

«Έτερος Εγώ: Νέμεσις» - Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

The Crown και ό,τι νέο έρχεται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Αυτές είναι οι πέντε top σειρές που δεν πρέπει να χάσεις τον Νοέμβριο