ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χένρι Καβίλ: Θα επιστρέψει άραγε στο «The Witcher» του Netflix;

The Witcher του Netflix
O Χένρι Καβίλ ήταν ένας εξαιρετικός Γκέραλντ της Ρίβια στο The Witcher του Netflix
Netflix

Ο Χένρι Καβίλ απολύθηκε από την DC και έτσι θα αναγκαστεί να κρεμάσει την κάπα του Superman. Τι θα γίνει με το The Witcher του Netflix;

Η απομάκρυνση του Χένρι Καβίλ από τον ρόλο του Superman, αναπτέρωσε τις ελπίδες των φαν του The Witcher για την επιστροφή του ηθοποιού στο ρόλο του Γκέραλντ της Ρίβια.

Γρήγορα όμως φάνηκε ότι... όνειρο ήταν και πάει, καθώς το Netflix ξεκαθάρισε πως αυτή η εξέλιξη δεν επηρεάζει το μέλον της σειράς, καθώς το The Witcher θα συνεχιστεί με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από δύο μήνες.

«Ο Χένρι είναι ένας εξαιρετικός Γκέραλντ και νομίζω ότι ο Λίαμ που θα συνεχίσει, θα είναι ένας επίσης εξαιρετικός Γκέραλντ», ξεκαθάρισε μέσω του Variety ο Peter Friedlander, επικεφαλής σειρών του Netflix σε ΗΠΑ και Καναδά.

Έτσι, η επερχόμενη τρίτη σεζόν θα είναι είναι η τελευταία με τον Καβίλ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο οποίος θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Χέμσγουορθ για τον τέταρτο κύκλο.

Θυμίζουμε ότι οι φαν της σειράς έχουν φτάσει σε σημείο να ξεκινήσουν μέχρι και καμπάνια για την επιστροφή του Καβίλ στο The Witcher, με το αίτημά τους μέχρι στιγμής να έχει συγκεντρώσει πάνω από 285.000 διαδικτυακές υπογραφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απόλυσή του από την DC και την αποχώρηση του από το The Witcher του Netflix, ο Καβίλ ετοιμάζεται για το επόμενο πρότζεκτ του στην Amazon. O ηθοποιός θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή αλλά και εκτελεστικού παραγωγού στη live-action σειρά του Warhammer 40.000, το οποίο βασίζεται στο πασίγνωστο επιτραπέζιο παιχνίδι.

Η τρίτη σεζόν του The Witcher θα κυκλοφορήσει στο Netflix το καλοκαίρι του 2023.

Χένρι Καβίλ Η ανακοίνωση της απομάκρυνσής του από το ρόλο του Superman

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος σε μια λεπτομερή ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Καβίλ συναντήθηκε πρόσφατα με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν, ο οποίος γράφει μια νέα ταινία για τον Superman, καθώς και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν.

Οι δύο άνδρες σύμφωνα με τον ηθοποιό του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

«Είναι θλιβερά νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman», έγραψε ο Κάβιλ στην ανάρτησή του στο Instagram. «Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο – λίγο πριν την πρόσληψη - αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Σέβομαι ότι ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσοι εμπλέκονται καλή τύχη».



Διαβάστε επίσης

Χένρι Καβίλ: Τον «έκοψαν» από τον ρόλο του Superman – Η ανακοίνωση

Netflix: Τέταρτη σεζόν για το The Witcher αλλά χωρίς τον Χένρι Καβίλ

Χένρι Κάβιλ: Ο «Witcher» προβάρει κοστούμι κατασκόπου στη νέα ταινία «Argylle»