ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Lady Gaga: Με σκισμένο τζιν και χωρίς μακιγιάζ στη σκηνή των Όσκαρ 2023

Lady Gaga
Η Lady Gaga στα Όσκαρ 2023 με το πιο φυσικό look που την έχουμε δει
AP

Η Lady Gaga έκανε την έκπληξη, ερμηνεύοντας τελικά στη σκηνή των Όσκαρ 2023, το υποψήφιο τραγούδι της, «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick».

H Lady Gaga έκανε τη μεγάλη έκπληξη τραγουδώντας τελικά στη σκηνή των Όσκαρ 2023, παρά το γεγονός ότι μέχρι τελευταία στιγμή η παραγωγή μας είχε κόψει κάθε ελπίδα για μια live εμφάνισή της, καθώς η τραγουδίστρια αυτό τον καιρό βρίσκεται σε γυρίσματα για το σίκουελ του Joker.

Έκπληξη όμως ήταν και η εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία ανέβηκε στη σκηνή των βραβείων, με ένα απλό και φυσικό look, φορώντας ένα μαύρο t-shirt, μαύρο σκισμένο τζιν παντελόνι, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες, ενώ το πρόσωπό της δεν είχε ίχνος μακιγιάζ.

H Lady Gaga στα Όσκαρ 2023
H Lady Gaga στα Όσκαρ 2023AP


H Lady Gaga, ερμήνευσε το τραγούδι «Hold My Hand» από την ταινία «Top Gun: Maverick», το οποίο ήταν ήταν υποψήφιο για Όσκαρ στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου τραγουδιού απέναντι στην Ριάνα.

Πριν ξεκινήσει να τραγουδάει, η Lady Gaga ανέφερε πως έγραψε το κομμάτι στο υπόγειο του σπιτιού της και το χαρακτήρισε ως «βαθιά προσωπικό» για την ίδια.

«Χρειαζόμαστε αγάπη για να προχωρήσουμε σε αυτή τη ζωή και όλοι χρειαζόμαστε έναν ήρωα κάποιες στιγμές. Υπάρχουν ήρωες παντού γύρω μας όμως μπορείς να ανακαλύψεις ότι μπορείς να γίνεις ο δικός σου ήρωας, ακόμη κι αν νιώθεις διαλυμένος μέσα σου», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στο... σαμπανιζέ χαλί των Όσκαρ 2023, η Gaga έκανε την εμφάνισή της με μια εντυπωσιακή τουαλέτα με διαφάνειες και έντονο μακιγιάζ. Μάλιστα, η Gaga, έσπευσε να βοηθήσει και έναν φωτογράφο που σκόνταψε και έπεσε στο χαλί των Όσκαρ, καθώς εκείνος προσπαθούσε να τη φωτογραφίσει με το εντυπωσιακό φόρεμά της.


Διαβάστε επίσης

Όσκαρ 2023: Ο... αγενής Χιου Γκραντ και η πιο αμήχανη συνέντευξη της τελετής

«Naatu Naatu»: Οι Ινδοί που κέρδισαν Lady Gaga και Ριάνα

Όσκαρ 2023: Το συγκινητικό reunion του Ιντιάνα Τζόουνς με τον «Short Round»

Όσκαρ 2023: 10 +1 «κλικ» από τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων

Όσκαρ 2023: «Τα Πάντα Όλα» καλύτερη ταινία - Όλοι οι νικητές