ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο «John Wick 4» ο Κιάνου Ριβς λέει μόλις 380 λέξεις σε τρεις ώρες!

O Κιάνου Ριβς στο John Wick 4
O Κιάνου Ριβς στο John Wick 4. Το ένα τρίτο από τα λόγια του αποτελείται από μία μόνο λέξη…
AP

Ο Κιάνου Ριβς έκοψε τόσο πολύ τον διάλογο του «John Wick 4» που κατέληξε τελικά να λέει μόνο 380 λέξεις σε σχεδόν τρεις ώρες!

O Κιάνου Ριβς πήρε το όπλο του για τέταρτη φορά στη νέα ταινία John Wick, ωστόσο μην περιμένετε να λέει και πολλά. Ο Ριβς, όχι η ταινία... Και εξηγούμαστε! Η The Wall Street Journal μέτρησε όλες τις λέξεις που λέει ο πρωταγωνιστής στην ταινία του Τσαντ Σταχέλσκι και ο αριθμός τους θα σας αφήσει άφωνους (όπως και τον Ριβς!).

Συγκεκριμένα, σε όλη την ταινία με διάρκεια 169 λεπτά, ο πρωταγωνιστής λέει μόνο 380 λέξεις και μάλιστα το ένα τρίτο από τα λόγια του αποτελείται από μία μόνο λέξη… «Yeah» (Ναι)!

«Στην πρώτη ταινία, διάρκειας 101 λεπτών, ο Ριβς είπε συνολικά 484 λέξεις», ανέφερε η WSJ. «Με διάρκεια προβολής 169 λεπτών, σχεδόν τρεις ώρες, [η νέα ταινία] περιέχει μόλις 380 λέξεις του John Wick. Περίπου το 10% από αυτές ακούγεται στο τρέιλερ της ταινίας, γεγονός που κάνει τον ήρωα να φαίνεται σχεδόν ομιλητικός! Ο Wick λέει περισσότερα σε αυτό το κλιπ των 2,5 λεπτών από ό,τι στα πρώτα 25 λεπτά της ίδιας της ταινίας».

Ο Σταχέλσκι αποκάλυψε ότι ο Wick είναι κάτι παραπάνω από... λακωνικός, επειδή «ο κύριος Ριβς αφαίρεσε περίπου το μισό διάλογο που γράφτηκε για τον χαρακτήρα του στο αρχικό σενάριο».

Η μεγαλύτερη σειρά διαλόγων που έχει ο Ριβς είναι σε μια σκηνή με τον συμπρωταγωνιστή Hiroyuki Sanada, ο οποίος υποδύεται τον Shimazu Koji, όπου ο Wick λέει: «Εσύ κι εγώ αφήσαμε πίσω μια καλή ζωή πριν από πολύ καιρό, φίλε μου».

Παρά την έλλειψη διαλόγου, το κοινό υποδέχτηκε θερμά το John Wick: Chapter 4 στο box office. Η ταινία άνοιξε με ρεκόρ franchise 73,5 εκατομμυρίων δολαρίων και με παγκόσμιο ντεμπούτο 137,5 εκατομμύρια δολάρια! Στην Ελλάδα, κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της, έκοψε 48.310 εισιτήρια.


Διαβάστε επίσης

Κιάνου Ριβς: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου στην πρεμιέρα του «John Wick 4»

Κιάνου Ριβς ο μυκητοκτόνος - Ερευνητές έδωσαν το όνομά του σε φονικά βακτήρια

Κιάνου Ριβς εναντίον Τεχνητής Νοημοσύνης: Η ασυνήθιστη ρήτρα στα συμβόλαιά του

Κιάνου Ριβς: Επίσκεψη-έκπληξη σε παμπ - Γιατί ο σεφ κόντεψε να λιποθυμήσει

Ο Κιάνου Ριβς τα βρήκε σκούρα στα γυρίσματα του «John Wick 4»