ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόλις μάθαμε το αγαπημένο συγκρότημα του Κιάνου Ριβς

O Κιάνου Ριβς στην πρεμιέρα του John Wick: Chapter 4 στο Λος Άντζελες
O Κιάνου Ριβς στην πρεμιέρα του John Wick: Chapter 4 στο Λος Άντζελες
AP

Αυτή είναι η μπάντα με την οποία έχει κολλήσει ο Κιάνου Ριβς αυτή την εποχή.

Ο Κιάνου Ριβς μίλησε στο NME με αφορμή την τέταρτη ταινία John Wick και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη μπάντα με την οποία έχει κολλήσει αυτή την εποχή.

Ο Κιάνου Ριβς αγαπά ιδιαίτερα τους Καναδούς Alvvays, ωστόσο, δεν έχει αγοράσει ακόμα το τελευταίο τους άλμπουμ, «Blue Rev», σε βινύλιο.

«Δεν έχω το νέο τους δίσκο. Το αγόρασα ψηφιακά, αλλά δεν το έχω σε βινύλιο», είπε ο Ριβς.

Εξηγώντας γιατί oι Alvvays είναι ένα από τα αγαπημένα του γκρουπ, ο ηθοποιός ανέφερε: «Μου αρέσει ένα καλό ποπ τραγούδι και μου αρέσει η εφευρετικότητα σε αυτό. Και νομίζω ότι η τραγουδίστρια [Molly Rankin], είναι υπέροχη. Λατρεύω την κιθάρα και τα ντραμς και μου αρέσει η ενέργειά τους».

Οι Alvvays – που αποτελούνται από τους Rankin (φωνητικά και κιθάρα), Kerri MacLellan (πλήκτρα), Alec O'Hanley (κιθάρες), Abbey Blackwell (μπάσο) και Sheridan Riley (ντραμς) – ιδρύθηκαν το 2011. Το συγκρότημα κατάγεται από το Charlottetown του Καναδά, αλλά ως βάση τους έχουν το Τορόντο.

Το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 2014, ήταν στην κορυφή των αμερικανικών κολεγιακών charts. Το δεύτερο άλμπουμ τους, «Antisocialites», κυκλοφόρησε το 2017 και κέρδισε το βραβείο Juno για το εναλλακτικό άλμπουμ της χρονιάς. Το «Blue Rev» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.


Διαβάστε επίσης

Στο «John Wick 4» ο Κιάνου Ριβς λέει μόλις 380 λέξεις σε τρεις ώρες!

Κιάνου Ριβς: Η αναπάντεχη πρόταση γάμου στην πρεμιέρα του «John Wick 4»

Κιάνου Ριβς ο μυκητοκτόνος - Ερευνητές έδωσαν το όνομά του σε φονικά βακτήρια

Κιάνου ΡΙβς: Η ρήτρα που έχει βάλει στα συμβόλαιά του