ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Δεκαεπτά Κλωστές»: Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια ξεκίνησε τα γυρίσματα

Σωτήρης Τσαφούλιας
Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του σειράς
Σωτήρης Τσαφούλιας / Facebook

Η νέα σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «Δεκαεπτά Κλωστές» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και θα προβληθεί από την Cosmote TV.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ξεκίνησε τα γυρίσματα της νέας του σειράς «Δεκαεπτά Κλωστές», όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στα social media.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη (εκδ. Κάπα Εκδοτική) και εμπνέεται από μια πραγματική ιστορία που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909. Το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Πρωταγωνιστές στη νέα σειρά του σκηνοθέτη που μας καθήλωσε με την ταινία και τις τρεις σεζόν του «Έτερος Εγώ», της πιο επιτυχημένης, πολυσυζητημένης και επιδραστικής σειράς της ελληνικής τηλεόρασης των τελευταίων χρόνων, θα είναι ο Πάνος Βλάχος, η Αθηνά Τσιλύρα και ένα καστ ηθοποιών που αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα γίνουν σε χωριά των Κυθήρων. Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της Cosmote TV. Θυμίζουμε ότι η είδηση για τη συνέχεια της συνεργασίας του Σωτήρη Τσαφούλια με την Cosmote TV ανακοινώθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» στον Ελληνικό Κόσμο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο επικεφαλής της Cosmote TV κ. Δημήτρης Μιχαλάλης αποκάλυψε «Η συνεργασία του Σωτήρη Τσαφούλια με την Cosmote TV δεν σταματάει με το φινάλε τους Έτερος Εγώ». Ο κ. Μιχαλάκης μίλησε για το επόμενο βήμα της Cosmote TV στη μυθοπλασία, το οποίο θα γίνει με τη σειρά «17 κλωστές». «Επιλέξαμε τον Σωτήρη Τσαφούλια, οπότε η σχέση μας θα συνεχιστεί», είχε δηλώσει.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το αγριότερο άγνωστο έγκλημα της Ελλάδας.

Πάνος Δημάκης
Δεκαεπτά Κλωστές: Το βιβλίο του Πάνου Δημάκη μεταφέρεται στη μικρή οθόνη δια χειρός Σωτήρη Τσαφούλια και Μιρέλλας ΠαπαοικονόμουΚάπα Εκδοτική


Μια πραγματική ιστορία που συντάραξε τα Κύθηρα το 1909. Μια συναρπαστική κατάδυση στον ψυχισμό ενός ανθρώπου που είχε όσα ήθελε στη ζωή του, που βασιζόταν στην αποδοχή των γύρω του και τους το ανταπέδιδε απλόχερα. Όμως η ξαφνική απόρριψη, η συνεχιζόμενη αδικία εναντίον του και ένας ολόκληρος κόσμος που καταρρέει γύρω του τον στρέφουν ενάντια σε όλους και τον οδηγούν στο πιο ειδεχθές έγκλημα που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, για τη μοίρα και τα παιχνίδια που παίζει εναντίον μας, για τα αόρατα νήματα που ορίζουν τη ζωή μας αλλά και τη δύναμη που πρέπει να βρούμε για να την ορίσουμε εμείς οι ίδιοι. Για την ηθική μιας κοινωνίας που μπορεί να καταστρέψει ανθρώπινες ζωές στον βωμό της κανονικότητας της αγέλης, που βασίζεται στο κουτσομπολιό, την κριτική και την κακόβουλη τάση των ανθρώπων να αναζητούν εξιλαστήρια θύματα.

Παράλληλα, γι’ αυτή την ηθική που διαμορφώνει ο καθένας προσωπικά, όπως και ήρωας του βιβλίου, ο Καστελάνης, που τον οδηγεί στα ολέθρια αποτελέσματα απέναντι σε μια κοινωνία που τον αντιμάχεται.

Διαβάστε επίσης

«Έτερος Εγώ», «Σασμός» και άλλες 6 ελληνικές σειρές πάνε Κάννες για διεθνή καριέρα

Οι πρωταγωνιστές του «Έτερος Εγώ» είδαν την παράσταση του Σωτήρη Τσαφούλια

«Έτερος Εγώ - Νέμεσις»: Ένα τραγούδι τίτλων που θέλουμε να ακούμε στο repeat

Το Newsbomb.gr στην επίσημη πρεμιέρα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»