ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Poor Things: To τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου με τη μελαχροινή Έμμα Στόουν

Έμμα Στόουν στο Poor Things
Η μαυρομαλλούσα Έμμα Στόουν στο Poor Things
Poor Things/Instagram

Η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το «Poor Things» (Χαμένα Κορμιά) του Γιώργου Λάνθιμου μόλις απέκτησε τρέιλερ. Το βίντεο μάς δίνει μια πρώτη ματιά από τη «μούσα» του Έλληνα σκηνοθέτη, Έμμα Στόουν.

Σημειώνεται ότι το Poor Things είναι η κινηματογραφική διασκευή στο ομώνυμο βιβλίο του Σκωτσέζου συγγραφέα Άλισντερ Γκρέι. Στην ταινία του Λάνθιμου πρωταγωνιστεί επίσης ο Μαρκ Ράφαλο και ο Κρίστοφερ Άμποτ. Το σενάριο έχει την υπογραφή του Λάνθιμου και του Τόνι ΜακΝαμάρα (Ευνοούμενη), σε παραγωγή της Element Pictures.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επερχόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει χαρακτηριστεί ως «R-Rated» από το MPA καθώς περιλαμβάνει αρκετό σεξ και γυμνό, βία, ενοχλητικές σκηνές, εικόνες gore, όπως και απρεπή και σκληρή εκφορά λόγου.

Στην επίσημη σύνοψη της ταινίας διαβάζουμε: «Από τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και την παραγωγό την Έμμα Στόουν, έρχεται η απίστευτη ιστορία της Μπέλα Μπάξτερ (Στόουν), μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός και ανορθόδοξος επιστήμονας Δρ. Γκόντγουιν Μπάξτερ (Γουίλεμ Νταφόε). Υπό την προστασία του Μπάξτερ, η Μπέλα είναι πρόθυμη να μάθει. Πεινασμένη από την εμπειρία που της λείπει, η Μπέλα το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Μαρκ Ράφαλο), έναν ικανό και χωρίς ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα είναι αποφασισμένη να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία».

Υπενθυμίζεται ότι η Έμμα Στόουν έχει συνεργαστεί με τον Λάνθιμο στην Ευνοούμενη και στη Βληχή, ενώ αναμένεται να τη δούμε και στο επερχόμενο AND το οποίο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα τον προηγούμενο καιρό.

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Λάνθιμος: Πρώτη ματιά και ημερομηνία πρεμιέρας για το ακατάλληλο «Poor Things»

Γιώργος Λάνθιμος: Ο Νταφόε ανάγκασε την Έμμα Στόουν να τον χαστουκίσει 20 φορές

Σεξ και βία στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - «Ακατάλληλη» για ανηλίκους