ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άσχημα νέα για τους φαν - Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει τελειώσει με τον «Εξολοθρευτή»

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Εξολοθρευτής
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: He won't be back
Αρχείο Newsbomb.gr

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν αγαπά ιδιαίτερα τα πρόσφατα σίκουελ του «Terminator».

O Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τα σίκουελ του Εξολοθρευτή, Genisys και Dark Fate, λέγοντας ότι «δεν ήταν καλογραμμένα».

Ο Χολιγουντιανός σταρ ο οποίος έχει παίξει σε όλες τις ταινίες Terminator, εκτός από το Terminator Salvation του 2009, είπε στο The Hollywood Reporter ότι «έχει τελειώσει με το franchise του Εξολοθρευτή».

«Το franchise δεν έχει τελειώσει, εγώ τέλειωσα με αυτό», είπε ο Σβαρτσενέγκερ. «Μιλώντας για το Terminator, έχω πάρει το μήνυμα δυνατά και ξεκάθαρα ότι ο κόσμος θέλει να προχωρήσω με διαφορετικό θέμα».

«Κάποιος πρέπει να έρθει με μια καταπληκτική ιδέα. Ο Εξολοθρευτής ήταν ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για την επιτυχία μου, για αυτό πάντα θα το θυμάμαι με πολλή αγάπη» πρόσθεσε.

Ενώ ο Άρνι είναι μεγάλος φαν των τριών πρώτων ταινιών, δεν μπορεί να πει το ίδιο και για τα πιο πρόσφατα σίκουελ: Terminator Genisys και Terminator: Dark Fate.

«Οι πρώτες ταινίες ήταν καταπληκτικές», πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Στο νούμερο τέσσερα [Salvation] δεν ήμουν επειδή ήμουν Κυβερνήτης Καλιφόρνια. Μετά, το πέντε [Genisys] και το έξι [Dark Fate] δεν πήγαν καλά. Το ξέραμε εκ των προτέρων γιατί απλά δεν ήταν καλά γραμμένα».

Σημειώνεται ότι το Terminator Genisys επικρίθηκε από τους κριτικούς όταν κυκλοφόρησε το 2015. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Εμίλια Κλαρκ έχει βαθμολογία 26% στο Rotten Tomatoes.

Μετά την κακή υποδοχή του Genisys, το Terminator: Dark Fate του 2019 προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση, ως άμεση συνέχεια του Terminator 2: Judgment Day. Η ταινία, που γράφτηκε από τους David Goyer, Justin Rhodes και Billy Ray από μια ιστορία του αρχικού σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, είδε τη Λίντα Χάμιλτον να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Sarah Connor.

Ενώ η ταινία έτυχε καλύτερης αποδοχής από τους κριτικούς, δεν τα πήγε και τόσο καλά εμπορικά, έχοντας ως αποτέλεσμα οικονομική ζημιά άνω των 120 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πέρυσι, ο Κάμερον είπε ότι πίστευε πως η ταινία απέτυχε επειδή η απόφαση να φέρει πίσω τους Σβαρτσενέγκερ και Χάμιλτον σήμαινε ότι απευθύνεται μόνο σε θεατές μεγαλύτερης ηλικίας.


Διαβάστε επίσης

Μάιος στο Netflix με Σβαρτσενέγκερ και JLo: Όλες οι νέες σειρές και ταινίες που θα δούμε

Στο Netflix η πρώτη τηλεοπτική σειρά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Επίσημο τρέιλερ

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Κυκλοφορεί βιβλίο με τους 7 κανόνες του για τη ζωή