ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτεται να παρατήσει την υποκριτική: «Δεν θα με ακούσετε ποτέ ξανά»

Ο Ράσελ Κρόου
Ο 59χρονος Ράσελ Κρόου
AP

Ο Ράσελ Κρόου δήλωσε πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική πριν συμπληρώσει τα 60 του χρόνια.

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτεται να παρατήσει την υποκριτική μετά από τέσσερις δεκαετίες στη βιομηχανία του θεάματος.

O 59χρονος σταρ εμφανίστηκε στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι και σύμφωνα με το Variety, μεταξύ άλλων δήλωσε πως του χρόνου κλείνει τα 60 και σκέφτεται να αποσυρθεί από το σινεμά.

«Στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και λες "Ποιος στο καλό είμαι;". Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα. Θα πάρω τον Ρίντλεϊ Σκοτ ως πρότυπο: ο οποίος ακόμα συνεχίζει να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα στη δουλειά του. Ή απλά θα σταματήσω και δεν θα ακούσετε ποτέ ξανά για εμένα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο από τα δύο θα γίνει. Αυτές είναι οι δύο επιλογές».

Επίσης ο ηθοποιός είπε στους δημοσιογράφους ότι πλέον θα πρέπει να πληρώνεται για τις δεκάδες ερωτήσεις που του κάνουν σχετικά με τη δεύτερη ταινία του Μονομάχου στην οποία δεν είναι καν μέσα στο cast και πρόσθεσε: «Δεν έχει να κάνει με εμένα. Σε εκείνο τον κόσμο έχω πεθάνει. Αλλά, παραδέχομαι ότι ζηλεύω κάπως διότι μου θυμίζει τότε που ήμουν νεότερος και όσα σήμαινε στη ζωή μου». Όπως είπε δεν έχει ιδέα για το σενάριο και cast «Όμως ξέρω ότι αν ο Ρίντλεϊ έχει αποφασίσει να κάνει ένα δεύτερο μέρος της ιστορίας, 20 χρόνια μετά, τότε έχει πολύ σοβαρούς λόγους. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά το ότι θα είναι εκπληκτική».

Ο Ράσελ Κρόου μοιράστηκε επίσης και ένα άγνωστο περιστατικό, όταν τον τσίμπησε μια αράχνη ταραντούλα, σε γυρίσματα ταινίας. «Είμαι ο μόνος βραβευμένος με Όσκαρ που τον γ@@@@ε μια αράχνη στο λαιμό», είπε καθώς θυμήθηκε μια ιδιαίτερα ανησυχητική συνάντηση με μια ταραντούλα στα γυρίσματα του «Rough Magic» της Clare Peploe, η οποία είχε ως αποτέλεσμα σε ένα οδυνηρό εξάνθημα και πολλά ανάμεικτα συναισθήματα.

Διαβάστε επίσης

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτηκε να φύγει από τον «Μονομάχο»: «Ήταν απόλυτο σκουπίδι»

Το Βατικανό εναντίον της νέας ταινίας του Ράσελ Κρόου: «Αναξιόπιστη σπλατεριά»

Ο Ράσελ Κρόου λέει ότι ζηλεύει για το sequel του «Μονομάχου»