ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μαίρη Χρονοπούλου - Η τελευταία της δουλειά στο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις»

Mαίρη Χρονοπούλου και Σωτήρης Τσαφούλιας στα γυρίσματα του Έτερος Εγώ-Νέμεσις
Mαίρη Χρονοπούλου και Σωτήρης Τσαφούλιας στα γυρίσματα του Έτερος Εγώ-Νέμεσις
Σωτήρης Τσαφούλιας / Facebook

Η Μαίρη Χρονοπούλου μπήκε ξανά στο πλατό για το Έτερος Εγώ, ύστερα από 30 χρόνια

Η Μαίρη Χρονοπούλου, ύστερα από 30 χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, κατάφερε το 2023 να επιστρέψει και πάλι σε σετ γυρισμάτων και να σταθεί μπροστά από το φακό της κάμερας για να υποδυθεί έναν ρόλο.

Η μεγάλη της επιστροφή έγινε στον τρίτο κύκλο του Έτερος Εγώ: Νέμεσις, για χάρη του Σωτήρη Τσαφούλια. Σε αυτό, η Μαίρη Χρονοπούλου κάνει ένα μικρό guest ορισμένων λεπτών υποδυόμενη μια δυνατή γυναίκα η οποία παλιά ηγείτο μιας εγκληματικής οργάνωσης και στη συνέχεια παρέδωσε τα σκήπτρα στους νεότερους.

Η πρώτη σειρά που πρωταγωνίστησε η Μαίρη Χρονόπουλου ήταν το «Μάνα είναι μόνο μία» στις αρχές της δεκαετίας του '90. Εκεί η Χρονοπούλου υποδύθηκε τη μητέρα της Ναταλίας Δραγούμη, η οποία τότε έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, υποδυόταν τη Μαίρη, μητέρα δύο παιδιών και χήρα εδώ και 15 χρόνια. Ο μακαρίτης ο άνδρας της άφησε ένα εργοστασιάκι επεξεργασίας δερμάτων, κάτι μετοχές κι ένα ακίνητο και όλα πάνε καλά. Η Μαίρη, ως γυναίκα είναι πληθωρική, αλλά ως μάνα, έχει τις εμμονές της. Ο Βασίλης, ο γιος της, 24 χρόνων, μετά τις σπουδές του στο Λονδίνο επιστρέφει στην Ελλάδα και μένει κοντά της. Η αδερφή του είναι στα 22, έχει τελειώσει τη σχολή Βακαλό και δουλεύει ως στυλίστρια. Στο σπίτι, τα πρωινά δουλεύει η Ντίνα, η οικιακή βοηθός, η φωνή του απλού πολίτη, που προσγειώνει τους πάντες στην καθημερινή πραγματικότητα. Και από δίπλα η Λίλη, κολλητή φίλη της μαμάς από το γυμνάσιο, ιδιόρρυθμος τύπος γυναίκας, η οποία υποφέρει τα πάνδεινα από τις παραξενιές και τις εμμονές της φίλης της.



Διαβάστε επίσης

Μαίρη Χρονοπούλου: «Σιχαίνομαι τα γεράματα - Θέλω να έχω ένα καλό τέλος»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Όταν πεθάνω κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι, τα έχω όλα μυστικά»

Πέθανε η Μαίρη Χρονοπούλου