ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάικλ Κέιν λέει ότι ότι αποσύρεται από την υποκριτική

Μάικλ Κέιν
«Οι μόνοι ρόλοι που μπορεί να πάρω τώρα είναι άντρες 90 ετών. Ή ίσως 85» είπε o Μάικλ Κέιν για την απόφασή του. «Δεν πρόκειται να είναι οι πρωταγωνιστικοί»
AP/φωτογραφία Αρχείου

Ο 90χρονος Μάικλ Κέιν λέει... ξανά ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την υποκριτική 

Ο σερ Μάικλ Κέιν επιβεβαίωσε ότι έχει αποσυρθεί από την υποκριτική, μετά την κυκλοφορία της νέας του ταινίας «The Great Escaper».

Ο 90χρονος θρύλος της υποκριτικής πρωταγωνιστεί στην ταινία πλάι στην αείμνηστη Γκλέντα Τζάκσον, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων.

Σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4, ο βραβευμένος δις με Όσκαρ, Μάικλ Κέιν είπε: «Συνεχίζω να λέω ότι πρόκειται να αποσυρθώ. Λοιπόν το λέω τώρα. Σκέφτηκα ότι είχα μια φωτογραφία, στην οποία ήμουν ο πρωταγωνιστής και είχα απίστευτες κριτικές… Τι πρόκειται να κάνω για το ξεπεράσω αυτό;».

Στην ταινία, ο Μάικλ Κέιν υποδύεται τον Μπέρνι Τζόρνταν, έναν βετεράνο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που δραπετεύει από τον οίκο φροντίδας, στον οποίο ζει για να παρευρεθεί στους εορτασμούς της επετείου της D-Day στη Γαλλία.

«Οι μόνοι ρόλοι που μπορεί να πάρω τώρα είναι άντρες 90 ετών. Ή ίσως 85» είπε. «Δεν πρόκειται να είναι οι πρωταγωνιστικοί. Δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές άντρες στα 90, υπάρχουν νέα όμορφα αγόρια και κορίτσια. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι μπορεί κάλλιστα να φύγω με όλα αυτά» σημείωσε ο Βρετανός ηθοποιός.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Netflix: Η επιστροφή του «Elite» και όλες οι νέες σειρές και ταινίες της εβδομάδας

Όταν η Μαρία Κάλλας «συνάντησε» την Αντζελίνα Τζολί

«Maria»: Ποιος είναι ο Τούρκος που θα ενσαρκώσει τον Αριστοτέλη Ωνάση