ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντέιβιντ Σουίμερ: Η πρώτη εμφάνιση του «Ρος» μετά το θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ντειβιντ Σουίμερ
Σύμφωνα με πηγές, ο Ντέιβιντ Σουίμερ και τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» ετοιμάζονται να εκδώσουν κοινή ανακοίνωση για το θάνατο του Μάθιου Πέρι
AP/φωτογραφία Αρχείου

Οι πρωταγωνιστές των Friends δεν έχουν αντιδράσει ακόμα στο θάνατο του καλού τους φίλου, Μάθιου Πέρι - Πηγές αναφέρουν ότι ετοιμάζουν κοινή ανακοίνωση

Tα «Φιλαράκια» του Μάθιου Πέρι, Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κόξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Λίζα Κούντροου, δεν έχουν αντιδράσει μέχρι στιγμής στο θάνατο του αγαπημένου «Τσάντλερ Μπινγκ» (το Σάββατο 28/10).

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός έπιασε τον Ντέιβιντ Σουίμερ στην πρώτη του εμφάνιση, μετά το θάνατο του Πέρι. Συγκεκριμένα, ο Σουίμερ εθεάθη να ανοίγει την πόρτα του σπιτιού του στη Νέα Υόρκη, για να παραλάβει το πακέτο με το φαγητό του, χθες Κυριακή - μια μέρα μετά τον θάνατο του Πέρι.

Ο συμπρωταγωνιστής του ηθοποιού, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του φορώντας μια μαύρη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο και καπέλο του μπέιζμπολ.

Στη συνέχεια, το απόγευμα της Κυριακής, ο Σουίμερ εθεάθη να φεύγει από το σπίτι του μαζί με την πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους, φορώντας ξανά ένα καπέλο του μπέιζμπολ και μια λευκή μάσκα που έκρυβε σχεδόν ολόκληρο το πρόσωπό του.

Θυμίζουμε ότι οι Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ δούλεψαν μια ολόκληρη δεκαετία (1994-2004) μαζί στη βραβευμένη σειρά Friends.

Σύμφωνα με το Page Six, οι πρωταγωνιστές της σειράς «είναι συντετριμμένοι από το θάνατο του αγαπημένου τους "αδερφού"». Πηγές αναφέρουν ότι οι ηθοποιοί ετοιμάζονται να εκδώσουν μία κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του καλού τους φίλου.

Διαβάστε επίσης

Μάθιου Πέρι: Η εμμονή με τον Μπάτμαν και οι αινιγματικές «Mattman» αναρτήσεις στo Instagram

Μάθιου Πέρι: Oι θαυμαστές του δακρυσμένοι τον αποχαιρετούν έξω από το τηλεοπτικό του σπίτι

Μάθιου Πέρι: Ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια