ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Nέο τραγούδι από την Dua Lipa: Πρώτη γεύση και ημερομηνία κυκλοφορίας

Dua Lipa
Τελείωσε η περίοδος εκπαίδευσης για την Dua Lipa
Αρχείο Newsbomb.gr

Η Dua Lipa ανακοινώνει το νέο της single με τίτλο «Training Season» που κυκλοφορεί στις 15 Φεβρουαρίου.

H Dua Lipa ανακοίνωσε σήμερα το νέο της single με τίτλο «Training Season» που πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Το single - το οποίο θα βγει στη δημοσιότητα στις 11 το βράδυ ώρα Βρετανίας - είναι το δεύτερο νέο δείγμα που θα πάρουμε από το επερχόμενο άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η διάσημη pop τραγουδίστρια, μετά την ανακοίνωση τρέλανε ακόμα περισσότερο τους θαυμαστές της δημοσιεύοντας στο TikTok ένα ηχητικό 30 δευτερολέπτων από το νέο single, δίνοντας μια πρώτη μικρή γεύση του νέου υλικού.


H τρεις φορές βραβευμένη με Grammy και έξι φορές βραβευμένη με BRIT, μιλώντας για το νέο επερχόμενο κομμάτι, σημείωσε: «Είχα κάνει μερικά αποτυχημένα ραντεβού, και στο τελευταίο ξεχείλισε το ποτήρι. Το επόμενο πρωί έφτασα στο στούντιο και η Καρολίν και ο Τομπίας με ρώτησαν πώς πήγε όλο αυτό, και αμέσως ανακοίνωσα "Τελείωσε η περίοδος εκπαίδευσης!", γελάσαμε πολύ και όλα εξελίχθηκαν γρήγορα από εκεί».

Η Dua Lipa συνέχισε λέγοντας: «Και ενώ, φυσικά, μιλάμε για εκείνο το συναίσθημα όταν απλά έχεις βαρεθεί να λες σε ανθρώπους... κυρίως άνδρες σε αυτή την περίπτωση, πώς να σε προσεγγίσουν σωστά, είναι επίσης για την περίοδο εκπαίδευσής μου που τελείωσε και για το πώς ωριμάζω με κάθε εμπειρία. Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο πολλή αυτοπεποίθηση. Και ενώ μπορεί η περίοδος εκπαίδευσης να μην τελειώνει ποτέ για κανέναν από εμάς, αρχίζεις να διακρίνεις την ομορφιά στο να βρίσκεις αυτό το άτομο με το οποίο θα το ζήσεις. Σταματάς να ψάχνεις για τους μαθητευόμενους και αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το να έχεις κάποιον που είναι εκεί όπου είσαι και να μεγαλώνεις μαζί του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση του νέου single έρχεται μετά τη λήψη τριών υποψηφιοτήτων για βραβεία BRIT, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη και Τραγούδι της Χρονιάς για το «Dance The Night».

Eπίσης, έγινε γνωστό ότι η Dua Lupa θα είναι μία από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή των φετινών BRIT Awards. Η τραγουδίστρια βρέθηκε τελευταία φορά στη σκηνή των BRITs το 2021, όταν ερμήνευσε μία μείξη επιτυχιών από το Future Nostalgia, το οποίο κέρδισε το βραβείο Άλμπουμ της Χρονιάς εκείνη τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης

Dua Lipa και Callum Turner επιβεβαίωσαν τη σχέση τους - Οι νέες φωτογραφίες και τα φιλιά

Dua Lipa: «Το κοινό δεν θέλει εμάς τις σταρ να είμαστε έξυπνες»

Dua Lipa: Τι κάνει έπειτα από 5 κοκτέιλ - Οι φωτογραφίες που ανέβασε