ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Χουβαρδάς: Μας «ταξίδεψε» με τη φωνή του σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει

Γιώργος Χουβαρδάς: Μας «ταξίδεψε» με τη φωνή του σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ο Γιώργος Χουβαρδάς μας χάρισε στιγμές γεμάτες εικόνες και μνήμες με τη μοναδική φωνή του - Το Newsbomb.gr εδωσε το «παρών» στη μουσική σκηνή, απόλαυσε τη βραδιά, τραγούδησε με τον Γιώργο και μίλησε μαζί του!

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Χουβαρδάς επέστρεψε στη μουσική σκηνή ΣΦΙΓΓΑ με ένα πολύ ιδιαίτερο και ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα γεμάτο μνήμες και εικόνες απ' το παρελθόν, φερμένες στο σήμερα μέσα από τις ανεπανάληπτα εκφραστικές ερμηνείες του, συνοδευόμενος από την εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστίνα Καλοτίνη και μια ομάδα δεξιοτεχνών μουσικών.

Ο Γιώργος μάγεψε με τη φωνή του, η οποία ηχούσε καθαρά στην κατάμεστη μουσική σκηνή. Επέλεξε τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας που τον συνοδεύουν στα πρώτα του σημαντικά βήματα στη μουσική και ερμήνευσε το καινούριο του τραγούδι «Ζωή ψηλά».

Η κάμερα του Newsbomb.gr βρέθηκε στη μουσική σκηνή «ΣΦΙΓΓΑ» και παρακολούθησε τον ερμηνευτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήραμε τα μάτια μας από πάνω του αφού μας ταξίδεψε στον χρόνο με τη μοναδική φωνή του και μας «σύστησε» το νέο του τραγούδι.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους νέους καλλιτέχνες να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε εμάς, οπότε σε πρώτη φάση ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι μια εμφάνιση που περίμενα καιρό και μάλιστα συμπεριλαμβάνει το καινούριο κομμάτι «Ζωή Ψηλά » που είναι σε στίχους και μουσική της Μαρίας Καμπούρη και παίχτηκε για πρώτη φορά live.

«Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που είναι μαζί μου και θέλω να τα ονοματίσω είναι η Χριστίνα Καλοτίνη και η Χρυσή Τζάβλα, τραγουδίστριες στο πλάι μου, είναι ο Βασίλης και ο συνεργάτης μου χρόνια, ο Βασίλης Γκορίτσας στα πλήκτρα, ο Γιάννης Κούτσικας στις κιθάρες, ο Πέτρος Βασιλειάδης στο μπάσο, ο Μανώλης Τόμπρος στα τύμπανα και ο Γιάννης Σταματογιάννης στο μπουζούκι, στο μαντολίνο και στον μπαγλαμά. Πολύ σημαντικό, όλοι νέα παιδιά και τους ευχαριστώ και εκείνους παρέα πολύ.

Στη Σφίγγα είμαστε για μια και μοναδική εμφάνιση. Είμαστε στο Περιβόλι του Ουρανού κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή με τον κύριο Χρήστο Νικολόπουλο, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιο Διονυσίου και Έλενα Παπαϊωάννου. Είχα την τιμή και τη χαρά να με ακούσει και να με συμπεριλάβει και εμένα στην αρχή του προγράμματος και είναι πολύ τιμητικό να βρίσκομαι δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους και να παίρνω πράγματα από αυτούς και από το έργο που έχουν παραδώσει στη χώρα τόσα χρόνια.

Έρχονται κι άλλα πράγματα, νέα τραγούδια, κάποιος δίσκος. Είμαστε σε διαδικασία παραγωγής.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα ο Γιώργος Χουβαρδάς θα συμμετέχει σε αφιέρωμα για τον Κώστα Χατζή.

Δείτε φωτογραφίες από τη μουσική βραδιά: