ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε μόλις επέλεξε τον επόμενο «Ράμπο» και από εμάς είναι όχι

Σιλβέστερ Σταλόνε
H τελευταία ταινία Rambo: Last Blood κυκλοφόρησε το 2019
Gary Gershoff/WireImage

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε λέει ότι θα έδινε το ρόλο του «Ράμπο» στον Ράιαν Γκόσλινγκ επειδή είναι μεγάλος φαν του ήρωα. 

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε φαίνεται ότι έχει επιλέξει τον διάδοχό του στον Ράμπο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Ο 77χρονος Σταλόνε εμφανίστηκε στο The Tonight Show και μαζί με τον οικοδεσπότη Τζίμι Φάλον συζήτησαν πώς ο χαρακτήρας της Barbie, «Κεν» -που υποδύθηκε ο Γκόσλινγκ- άντλησε σημαντική έμπνευση από τον ίδιο τον Σταλόνε. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Σταλόνε ανέφερε ότι ο 43χρονος Γκόσλινγκ του έχει πει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών Ράμπο.

O «Κεν», Ράιαν Γκόσλινγκ
O «Κεν», Ράιαν ΓκόσλινγκJC Olivera/Getty Images

«Τον συνάντησα σε ένα δείπνο και προφανώς είμαστε αντίθετοι. Είναι όμορφος, εγώ δεν είμαι», είπε ο Σταλόνε για τον Γκόσλινγκ. «Σοβαρά, μπορείς να με φανταστείς ως Κεν; Δεν μου πάει καθόλου».

Ο Σταλόνε μίλησε επίσης για τη μεγάλη αγάπη που έχει ο Γκόσλινγκ στον Ράμπο. «Μου είπε: "με γοήτευε ο Ράμπο, πήγαινα στο σχολείο ντυμένος Ράμπο και ο κόσμος με έδιωχνε όμως δεν σταμάτησα". Απλώς συνέχιζε να λέει ότι είχε μεγάλη σχέση με τον Ράμπο και σκέφτηκα ότι αυτό είναι ενδιαφέρον. Αν παραδώσω ποτέ τη σκυτάλη, θα του τη δώσω γιατί αγαπά τον χαρακτήρα».

Θυμίζουμε ότι ο Σταλόνε έχει πρωταγωνιστήσει σε πέντε ταινίες Ράμπο. Το franchise δράσης ξεκίνησε με το First Blood του 1982, ενώ το πιο πρόσφατο είναι το sequel, Rambo: Last Blood που κυκλοφόρησε το 2019.

«Θα έλεγα ναι, αλλά δεν ξέρω αν κάποιος έλεγε ότι είναι πολύ όμορφος για να είναι ο Ράμπο», πρόσθεσε ο Σταλόνε όταν ο Φάλον ρώτησε αν η ιδέα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ο ίδιος ο Ράιαν Γκόσλινγκ είχε μοιραστεί ιστορίες της παιδικής του ηλικίας σχετικά με τον Ράμπο. Σε μια συνέντευξη του το 2011 με τον τότε παρουσιαστή του Tonight Show, Τζέι Λένο, είχε πει ότι κάποτε αποβλήθηκε από το σχολείο επειδή πήγε πολύ μακριά την αγάπη του για την ταινία.

«Όταν ήμουν παιδί είδα το Rambo: First Blood και με μάγεψε, νόμιζα ότι ήμουν ο Ράμπο», θυμάται ο Γκόσλινγκ. «Νόμιζα ότι το πρόσωπό μου ήταν σαν του Σιλβέστερ Σταλόνε» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Έβαλα ένα σωρό μαχαίρια στο Fischer Price κιτ μου και την επόμενη μέρα πήγα στο σχολείο και τα πέταξα σε όλα τα παιδιά στο διάλειμμα. Πήρα αποβολή, αλλά ευτυχώς δεν χτύπησα κανέναν. Λυπάμαι δεν νομίζω ότι ήταν ωραίο».

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ: Πικρία του Ράιαν Γκόσλινγκ για την απουσία της Μάργκοτ Ρόμπι από τις υποψηφιότητες

Ο Όλιβερ Στόουν δίκασε τον Ράιαν Γκόσλινγκ: «Χάνει τον χρόνο του» με ταινίες όπως η «Barbie»

Συγκινεί ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τον θάνατο του Καρλ Γουέδερς - «Apollo, συνέχισε να χτυπάς»