ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έμα Στόουν: Γιατί έτρεχε πανικόβλητη στα παρασκήνια των Όσκαρ - Το βίντεο που έγινε viral

Έμα Στόουν
H Έμα Στόουν με το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για το Poor Things του Λάνθιμου
AP

Η Έμα Στόουν μάς έδωσε αρκετές viral στιγμές στα 96α Βραβεία Όσκαρ

Η «μούσα» του Γιώργου Λάνθιμου, Έμα Στόουν ήταν μια από τις πρωταγωνίστριες της βραδιάς των 96ων Βραβείων Όσκαρ, κερδίζοντας (επάξια) Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την «Μπέλα Μπάξτερ» στο Poor Things.

H 35χρονη ηθοποιός, χάρηκε, συγκινήθηκε, έκλαψε, αλλά και χόρεψε με το «I’m Just Ken» που τραγούδησε live ο Ράιαν Γκόσλινγκ σκίζοντας μάλιστα το φόρεμά της, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει το Όσκαρ.

Παράλληλα, η Έμα μάς πρόσφερε και μερικές viral στιγμές τόσο επί σκηνής όσο και από τα παρασκήνια. Μια από αυτές είναι σε ένα μικρό διάλειμμα που κάνει έξω από την αίθουσα της Τελετής απονομής. Η Στόουν φαίνεται να έχει ξεχαστεί για λίγο καθώς συζητά με τον σύζυγό της, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποιεί ότι γίνεται η απονομή για το Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ και Κομμώσεων το οποίο κερδίζει το Poor Things!

Ο φακός «τσακώνει» την ηθοποιό να κοιτάζει την οθόνη και να βλέπει τους συνεργάτες της να παραλαμβάνουν το βραβείο! Εκείνη πανικόβλητη αρχίζει αμέσως να τρέχει προς την αίθουσα για να χειροκροτήσει την ομάδα της.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο, το οποίο έχει γίνει viral φτάνοντας σχεδόν τα 13 εκατομμύρια views, μπορείτε να δείτε το άγχος και τον πανικό ζωγραφισμένα στο πρόσωπο της Στόουν που λαχανιασμένη δυσκολεύεται να τρέξει με το στενό φόρεμα που φοράει.

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ 2024: Ο Αλ Πατσίνο απαντά για την πιο αμήχανη στιγμή στα βραβεία

Όσκαρ 2024: Η γυμνή αλήθεια του Τζον Σίνα - Δείτε τι πραγματικά φορούσε

Όσκαρ 2024 - Eκπλήξεις και απρόοπτα: Το σκισμένο φόρεμα της Έμα Στόουν και η γκάφα του Αλ Πατσίνο