ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσκαρ 2024: Έμα Στόουν - Γιώργος Λάνθιμος, η γλυκιά στιγμή τους πίσω από τις κάμερες

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ
Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ
Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images

Ο Γιώργος Λάνθιμος μόλις έχει χάσει το Όσκαρ Σκηνοθεσίας από τον Κρίστοφερ Νόλαν και η Έμα Στόουν τρέχει για να του κάνει μια τρυφερή αγκαλιά

H 96η Τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ ανήκει πλέον στο παρελθόν και κατά γενική ομολογία ήταν μια αρκετά ευχάριστη βραδιά, με υψηλή τηλεθέαση και με ελληνικό ενδιαφέρον λόγω των 11 υποψηφιοτήτων του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου.

Και με αυτόν είναι που θα ασχοληθούμε στο παρόν άρθρο. Όχι όμως για τα βραβεία που κέρδισε (4 συνολικά - Α' Γυναικείος Ρόλος, Κουστούμια, Μακιγιάς & Κομμώσεις, Σκηνογραφία), αλλά για μια όμορφη και γλυκιά στιγμή που είχε με τη «μούσα» του Έμα Στόουν, πίσω από τις κάμερες.

Το κινητό ενός παρευρισκόμενου στην αίθουσα του Dolby Theater, «έπιασε» τη στιγμή που η πρωταγωνίστρια τρέχει στον Έλληνα σκηνοθέτη μόλις εκείνος χάνει το Όσκαρ Σκηνοθεσίας από τον Κρίστοφερ Νόλαν (για το Οπενχάιμερ).

Η Στόουν κάνει στον Λάνθιμο μια τρυφερή αγκαλιά και φαίνεται να του μιλάει στο αυτί, ενώ επίσης του δείχνει το φόρεμά της το οποίο έχει ξηλωθεί στην πλάτη.

Οι δυο τους μοιράζονται και άλλη μία σφιχτή αγκαλιά, λίγο πριν η Στόουν ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει συγκινημένη το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου που απέσπασε για την ερμηνεία της Μπέλα Μπάξτερ στο «Poor Things».

Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν
Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που αγκαλιάζει η Έμα Στόουν λίγο πριν ανέβει να παραλάβει το Όσκαρ Α' Γυναικείου ΡόλουΑΡ



Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Γιώργος Λάνθιμος «χάρισε» Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού σε πρωταγωνίστριά του. Είχε προηγηθεί η Ολίβια Κόλμαν στην Ευνοούμενη.

Διαβάστε επίσης

Όσκαρ καλύτερης... τηλεθέασης για τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων

Έμα Στόουν: Γιατί έτρεχε πανικόβλητη στα παρασκήνια των Όσκαρ - Το βίντεο που έγινε viral

Όσκαρ 2024: Ο Αλ Πατσίνο απαντά για την πιο αμήχανη στιγμή στα βραβεία

Όσκαρ 2024: Η γυμνή αλήθεια του Τζον Σίνα - Δείτε τι πραγματικά φορούσε