ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Τζένιφερ Γκάρνερ θα γίνει η «Mrs. Claus» σε νέα ταινία του Netflix

Τζένιφερ Γκάρνερ
Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ακόμα ταινίες του Netflix
AP

H Τζένιφερ Γκάρνερ θα παίξει σε χριστουγεννιάτικη κομεντί του Netflix 

H Τζένιφερ Γκάρνερ επιστρέφει ξανά στο Netflix, μετά τη συνεργασία της με την πλατφόρμα στις ταινίες «Family Leave», «Yes Day» και στο επιστημονικής φαντασίας φιλμ «The Adam Project» μαζί με τον Ράιαν Ρέινολντς.

Αυτή τη φορά η Γκάρνερ θα πρωταγωνιστήσει στη χριστουγεννιάτικη κομεντί «Mrs. Claus», όπως αναφέρουν πηγές στο Deadline.

Το σενάριο έχει την υπογραφή της Λία Μακκέντρικ και βασίζεται σε ιδέα της Ρις Γουίδερσπουν, ενώ μαζί με τη Λόρεν Νόισταντερ μέσω της «Hello Sunshine» θα αναλάβουν μέρος της παραγωγής. Επίσης η Γκάρνερ θα συμμετέχει και εκείνη στην παραγωγή όπως και η Νικόλ Κινγκ μέσω της Linden Productions.

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει συνεργαστεί ξανά με την εταιρεία παραγωγής της Γουίδερσπουν στην επιτυχημένη σειρά θρίλερ του Apple TV+ «The Last Thing He Told Me».

Σημειώνεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα η ηθοποιός υπέγραψε μία ακόμη συνεργασία για την ταινία «Fruitcake» σε σκηνοθεσία Μαξ Γουίνκλερ, με συμπρωταγωνιστή τον Πολ Γουόλτερ Χάουζερ.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Sandy και της Kay Jenkins, ενός φαινομενικά τίμιου ζευγαριού της μεσαίας τάξης, το οποίο καταχράστηκε εκατομμύρια από τη δημοφιλή επιχείρηση «Collin Street Bakery» με έδρα το Τέξας.

Διαβάστε επίσης

To Netflix ζητά ηθοποιούς για τη 2η σεζόν του «Wednesday» - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

Τζένιφερ Γκάρνερ: Πέθανε ο πατέρας της ηθοποιού τραγουδώντας το Amazing Grace

Απρίλιος στο Netflix με «Rebel Moon», «Ανεξήγητα» φαινόμενα και «Νονό»