ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ράσελ Κρόου πιάνει το μικρόφωνο - Θα εμφανιστεί στο Glastonbury 2024

Ο Ράσελ Κρόου
Ο Ράσελ Κρόου ανεβαίνει στη σκηνή με το συγκρότημά του, The Gentlemen Barber και ξεκινούν περιοδεία
AP

O Ράσελ Κρόου στο line up του φεστιβάλ Glastonbury 2024

Ο σταρ του «Gladiator», Ράσελ Κρόου και η μπάντα του θα παίξουν live στο περίφημο φεστιβάλ του Glastonbury.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον ηθοποιό όταν μοιράστηκε στα social media την αφίσα της συναυλίας του, «Russell Crowe's Garden Part» στο φεστιβάλ, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι θα υπάρξουν συναυλίες και σε άλλα μέρη.

«Παίζουμε στο Glastonbury», έγραψε ο Αυστραλός ηθοποιός στο Twitter: «Για όσους από εσάς παρακολουθείτε και περιμένετε τις ημερομηνίες της περιοδείας, θα προσθέσουμε περισσότερες σύντομα. Στο μεταξύ, υπάρχει αυτό…».

Θυμίζουμε ότι τον Μάρτιο, ο Κρόου ανακοίνωσε ότι το «Indoor Garden Party» του θα επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία αυτό το καλοκαίρι.

Οι συναυλίες του «Μονομάχου» θα ξεκινήσουν στο Gaiety Theatre στο Δουβλίνο την 1η Ιουλίου. Από εκεί, ο Κρόου θα πάει στο Warrington, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Λιντς, πριν ολοκληρωθεί στο Eden Court στο Inverness της Σκωτίας στις 26 Ιουλίου.

Τις συναυλίες του Κρόου θα ανοίγει η Lorraine O'Reilly.

Το Indoor Garden Party του ηθοποιού ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2009, όταν ο Κρόου εμφανίστηκε έξω από μια παμπ του Λονδίνου.

Η μπάντα του, The Gentlemen Barber, αποτελείται από μουσικούς με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα τους: Dave Kelly (ντραμς), Stewart Kirwan (τρομπέτα), πιανίστα Stu Hunter (πλήκτρα), Christ Kamzelas (κιθάρα) και James Hazelwood (μπάσο).


Διαβάστε επίσης

Στο δρόμο για τα Όσκαρ: 10+2 εμβληματικοί ρόλοι που προορίζονταν για άλλους ηθοποιούς

Μονομάχος 2: Ο Πολ Μέσκαλ δεν έχει μιλήσει με τον Ράσελ Κρόου και ξέρουμε τον λόγο

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτεται να παρατήσει την υποκριτική: «Δεν θα με ακούσετε ποτέ ξανά»