ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Χάρις Αλεξίου σε billboard στην Times Square της Νέας Υόρκης

Χάρις Αλεξίου
Για πρώτη φορά, η σπουδαία Χάρις Αλεξίου επιλέχθηκε από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της ενέργεια όχι για έναν αλλά για έξι μήνες
Minos / EMI - Universal

Aκόμα μια σημαντική διάκριση για την Χάρις Αλεξίου

Η Χάρις Αλεξίου, εμφανίστηκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify με θέμα την ισότητα και την ενδυνάμωση της γυναικείας επιρροής στην μουσική βιομηχανία.

Το Spotify, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα streaming μουσικής παγκοσμίως, συνεχίζει να ενισχύει μέσω της παγκόσμιας καμπάνιας του EQUAL, τις γυναίκες καλλιτέχνιδες σε όλο τον κόσμο.

Τόσο μία Ελληνίδα τραγουδίστρια όσο και άλλες 35 τραγουδίστριες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους, περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify αλλά και στις αντίστοιχες local playlists.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά, η σπουδαία Χάρις Αλεξίου επιλέχθηκε από το Spotify ως πρέσβειρα αυτής της ενέργεια όχι για έναν αλλά για έξι μήνες!

Η Χάρις Αλεξίου συμμετέχει στις playlists EQUAL GREECE και EQUAL GLOBAL με το «ΦΥΓΕ», τη συνεργασία με τον ΛΕΞ που περιλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο REWORKS που κυκλοφόρησε από́ την ESTIA RECORDINGS και τη MINOS EMI/UNIVERSAL.

Το «ΦΥΓΕ», που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,5εκ. streams συνολικά, τα 2,6εκ. views και να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των charts σε YouTube, Spotify και Shazam.

LINK: https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DX9H4ZHqhys8z?si=9d84b44d0b2a4169

Ακούστε ολόκληρο το albumREWORKS” στο YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwh7a098nZD6v-0qSb0mj7ZoIZ4TWpnig

Το «Reworks» κυκλοφορεί από την Estia Recordings και την Minos EMI, a Universal Music company.

Διαβάστε επίσης

Χάρις Αλεξίου: Από τις μπουάτ της Πλάκας στους μεγαλύτερους συναυλιακούς χώρους σε όλο τον κόσμο

Η Χάρις Αλεξίου ξάφνιασε το «Μουσικό Κουτί»: «Παιδιά, που πάτε; Καθίστε εδώ!»

Χρήστος Μάστορας: «Θα την ευγνωμονώ πάντα» - Η συγκινητική ανάρτηση για τη Χαρούλα Αλεξίου