GOSSIP

Χρήστος Μάστορας: «Θα την ευγνωμονώ πάντα» - Η συγκινητική ανάρτηση για τη Χαρούλα Αλεξίου

Χρήστος Μάστορας: «Θα την ευγνωμονώ πάντα» - Η συγκινητική ανάρτηση για τη Χαρούλα Αλεξίου
Instagram

«Είσαι «γερός Μάστορας» του τραγουδιού», του απάντησε η Χάρις Αλεξίου 

Τα γενέθλιά της είχε στις 27 Δεκεμβρίου η Χάρις Αλεξίου και αρκετοί ήταν οι διάσημοι Έλληνες που έσπευσαν να της ευχηθούν μέσω social media.

Μεταξύ αυτών και ο Χρήστος Μάστορας, ο οποίος συμμετείχε και στον τελευταίο δίσκο της τραγουδίστριας, με επανεκτελέσεις και διασκευές μεγάλων επιτυχιών της, ερμηνεύοντας το γνωστό ντουέτο με τον Φίλιππο Πλιάτσικα «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ».

«Την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα», έγραψε για τη συνεργασία τους και πρόσθεσε μεταξύ άλλων πως «Αυτό είναι το Χάρισμα της Χαρούλας να σου φωτίζει με τα τραγούδια τους στίχους και τη φωνή της ακόμα και το πιο μοναχικό μονοπάτι… Σαν την αδελφή ψυχή που είχες κι έχασες ή ψάχνεις ακόμα να βρεις».

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

«Η Χάρις Αλεξίου είναι η σπουδαιότερη γυναικεία φωνή της Ελλάδας. Τόσο σπουδαία που ξεχνάς ότι είναι και καταπληκτική τραγουδοποιός και άψογη ηθοποιός. Λες, δέν μπορει! Δεν μπορεί και να τραγουδάει άριστα και να γράφει απίστευτα και να παίζει υπέροχα (όπως απέδειξε και στο Μaestro) και να έχει και χιούμορ και να έχει και άποψη και ηγετικές ικανότητες, όπως απέδειξε στην «Ερατώ».
Λες δεν μπορεί ταυτόχρονα με όλα τα παραπάνω να σκέφτηκε εμένα για να μοιραστεί αυτό το τραγούδι της… Κάποιο Λόττο έχεις κερδίσει μεγάλε λες! (Τζόκερ για τους νεότερους)
Την ευχαριστώ και θα την ευγνωμονώ για πάντα… κι όπως λένε και τα λόγια της
«Εσύ με ξέρεις πιο πολύ, απ’ όλους στη ζωή μου,
τα μαγικά ταξίδια μου τα έκανες κι εσύ.
Όταν η νύχτα μ’ έστελνε στα στέκια της ερήμου
για σένα ήταν πάντα απλό να ψάξεις να με βρεις.»
Αυτό είναι το Χάρισμα της Χαρούλας να σου φωτίζει με τα τραγούδια τους στίχους και τη φωνή της ακόμα και το πιο μοναχικό μονοπάτι… Σαν την αδελφή ψυχή που είχες κι έχασες ή ψάχνεις ακόμα να βρεις…»

Είσαι «γερός Μάστορας» του τραγουδιού

Η Χάρις Αλεξίου, η οποία είναι ενεργή χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να απαντήσει στον Χρήστο Μάστορα, με ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του.

«Χρήστο μου, σε ακούω καιρό τώρα να τραγουδάς και νιώθω πως ανήκεις στην «οικογένεια».
Μπαλάντες, ροκ, λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, τα λες με απίστευτη δεξιοτεχνία και φαίνεται πως τραγουδάει και η ψυχή σου μαζί.
Είσαι αυτό που λέμε «γερός Μάστορας» του τραγουδιού.
Μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά η συνεργασία μας και κατέχεις άξια αυτή την ακριβή θέση στον χώρο μας.
Και κάτι ακόμα,
Είσαι και πολύ όμορφος ρε σύ!!!», έγραψε η μεγάλη ερμηνεύτρια για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Melisses.