ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Mάθαμε πόσα λεφτά κερδίζουν οι ηθοποιοί του «Stranger Things» και ζαλιστήκαμε

Η τελευταία σεζόν του Stranger Things δεν θα προβληθεί πριν το 2025
Η τελευταία σεζόν του Stranger Things δεν θα προβληθεί πριν το 2025
Netflix

Οι αστέρες του Stranger Things πρόκειται να λάβουν ένα τρελό ποσό για την τελευταία σεζόν της γνωστής σειράς του Netflix

To Stranger Things αναμένεται να επιστρέψει για μια τελευταία σεζόν στο Netflix και να κάνει τα αστέρια του ακόμα πλουσιότερα, αφού πρόκειται να κερδίσουν ένα τρελό ποσό για την επιστροφή τους.

Τα παιδιά της δημοφιλούς σειράς τους Netflix ξεκίνησαν την... καριέρα τους με μια ταπεινή αμοιβή της τάξεως των 20.000 δολαρίων ανά επεισόδιο, αυτό μεταφράζεται σε 80.000 δολάρια συνολικά (μόνο για τον πρώτο κύκλο).

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τότε ήταν όλοι περίπου 12, μπορούμε να πάμε να κλάψουμε σε μια γωνία με την ησυχία μας...

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ηθοποιοί της σειράς, πληρώνονταν όπως είναι κατανοητό, πολύ περισσότερο. Ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, ο οποίος δεν ήταν μεγάλο όνομα πριν από το Stranger Things, κέρδιζε περίπου 80.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Από την άλλη, η Γουινόνα Ράιντερ, το μεγαλύτερο όνομα μακράν στην πρώτη σεζόν, κέρδισε τα περισσότερα -με 100.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Το ποσό αυτό προφανώς εκτινάχθηκε στις επόμενες σεζόν καθώς η σειρά έγινε απόλυτο φαινόμενο.

Μέχρι την τρίτη σεζόν, τα παιδιά έφτασαν σχεδόν να κερδίζουν 250.000 δολάρια ανά επεισόδιο, με την πρωταγωνίστρια Μίλι Μπόμπι Μπράουν να κερδίζει 300.000 δολάρια, ενώ Χάρμπορ και Ράιντερ για την τρίτη σεζόν, αμφότεροι αμείβονταν με 350.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Ωστόσο, για τη νέα επερχόμενη σεζόν, το ποσό που πρόκειται να κερδίσει το καστ, μας προκαλεί μία ζαλάδα. Σύμφωνα με το The Puck, τα «παιδιά» (εκτός από τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν) θα λάβουν συνολική αμοιβή 7 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα μεγαλύτερα «αδέρφια», ο Joe Keery, η Natalia Dyer, ο Charlie Heaton και η Maya Hawke, φέρεται να έχουν τον ελαφρώς χαμηλότερο μισθό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν. Επίσης, οι Χάρμπορ και Ράιντερ θα κερδίσουν 7,1 εκατομμύρια δολάρια για τους ρόλους τους στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Και για το τέλος αφήσαμε την πρωταγωνίστρια Μίλι Μπόμπι Μπράουν. Η αμοιβή της παραμένει άγνωστη, καθώς έχει κάνει μια συνολική συμφωνία με το Netflix, που πιθανότατα περιλαμβάνει τα Enola Holmes και Damsel.

Διαβάστε επίσης

Μάιος στο Netflix με Παπακαλιάτη, Ντενίση και Τζένιφερ Λόπεζ

Μέχρι και ο Στίβεν Κινγκ κόλλησε με το «Μικρό Ταρανδάκι» του Netflix

Baby Reindeer: Η «σκοτεινή» πραγματικότητα πίσω από την σειρά που σαρώνει παγκοσμίως