ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Red Hot Chili Peppers: «Σείστηκε» το ΟΑΚΑ

Red Hot Chili Peppers: «Σείστηκε» το ΟΑΚΑ

Μπορεί να έκαναν χρόνια υπομονή, όμως οι χιλιάδες φανατικοί φίλοι των Red Hot Chili Peppers έζησαν μια μοναδική βραδιά στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης.

Τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, όπως χαρακτηρίστηκε, παρακολούθησαν περίπου εβδομήντα χιλιάδες άνθρωποι.

Τις πρώτες μουσικές δονήσεις έστειλαν στο κοινό οι ήχοι του Monarchy of Roses στις 21.45, ενώ το γήπεδο «σείστηκε» στον ρυθμό του πασίγνωστου Can't Stop και του Californication.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Anthony Kiedis, έβγαλε και πέταξε την μπλούζα του στον κόσμο από το δεύτερο τραγούδι. Λίγο αργότερα, ο «τρελός» μπασίστας Michael Flea τον αποκάλεσε «Έλληνα θεό».

Ο ίδιος μίλησε με ζεστά λόγια για τους Έλληνες: «Βλέπουμε και ακούμε στην τηλεόραση ότι οι Έλληνες είναι ένας ταλαιπωρημένος λαός, όμως εμείς έχουμε δεχθεί μόνο αγάπη και φιλοξενία από εσάς. Είστε ένας υπέροχος και θερμός λαός που μας έχει αγκαλιάσει» και το κοινό αντέδρασε ενθουσιωδώς.

Το set list περιλάμβανε εκτός των άλλων τις επιτυχίες των Red Hot Chli Peppers «Parallel Universe», το «Hey now» και το «Under the Bridge», ενώ ο «ακούραστος» Anthony Kiedis χόρευε ασταμάτητα συνοδευόμενος από το μπάσο του Flea.

Δείτε το βίντεο: