Ο "Τζακ" του Lost στο θέατρο

Newsbomb

Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει ο σταρ της αμερικανής τηλεοπτικής σειράς «Lost», Μάθιου Φοξ...

Στο θεατρικό σανίδι θα ανέβει ο σταρ της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Lost», Μάθιου Φοξ, στην παγκόσμια πρεμιέρα του νέου έργου του Αμερικανού συγγραφέα Neil LaBute, στο Λονδίνο.

Ο Φοξ που υποδυόταν τον χειρουργό Τζακ Σέπαρντ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Βρετανίδα ηθοποιό Olivia Williams, στο θεατρικό «In A Forest, Dark And Deep», που περιγράφεται στο BBC, ως μια κωμωδία που «εξελίσσεται σε ένα ψυχολογικό θρίλερ».

Oι παραστάσεις θα ξεκινήσουν στο Vaudeville Theatre του Λονδίνου αυτό το μήνα. Ο Φοξ θα υποδυθεί τον Bobby, που βοηθά την αδελφή του Betty, (Williams), να καθαρίσει το εξοχικό της στο δάσος.

Ο 44χρονος ηθοποιός, δήλωσε στο BBC ότι ήθελε να επιστρέψει στο θέατρο, εν μέρει λόγω της συμμετοχής του σε μια τηλεοπτική σειρά- μαραθώνιο, όπως το Lost, η οποία ολοκληρώθηκε μετά από έξι χρόνια, τον περασμένο Μάιο.

«Έχω κάνει δύο εξαετείς σειρές στην τηλεόραση», είπε ο Φοξ και πρόσθεσε: «ποτέ δεν σκέφτομαι αν πρόκειται για θέατρο, κινηματογράφο, ή τηλεόραση - τι θα είναι το επόμενο για μένα. Θέλω να ασχολούμαι με πράγματα που «μιλούν» σε μένα. Το συγκεκριμένο είναι ένα έργο στο West End του Λονδίνου, που ήταν πάντα ένα όνειρό μου».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved