ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Γυναικεία εκδίκηση» που σαρώνει στο box-office

Η «Γυναικεία εκδίκηση» που σαρώνει στο box-office

Ένας άνδρας, τρεις γυναίκες -και τι γυναίκες!- κατακτούν την κορυφή τουbox-office, στη νέα ταινία του «δικού» μας Νικ Κασσαβέτη.

Η Κάμερον Ντίαζ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την αισθηματική κωμωδία «Γυναικεία εκδίκηση» («The Other Woman»), του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Νικ Κασσαβέτη, ο οποίος μας έδωσε στο παρελθόν τις επιτυχημένες ταινίες «To ημερολόγιο» και «Η αδελφή μου κι εγώ».

Στο πλευρό της η διάσημη ηθοποιός έχει την εκρηκτική σταρ του μόντελινγκ Κέιτ Άπτον, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο Χόλιγουντ, και την πάντα ξεκαρδιστική Λέσλι Μαν.

Η «καυτή» παρουσία της Κέιτ Άπτον, μιας από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη, συζητήθηκε πολύ με το που κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, στο οποίο απολαύσαμε το πληθωρικό μοντέλο να τρέχει... ανέμελα στην παραλία.

Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι η ταινία σαρώνει ήδη στο box-office, καθώς παγκοσμίως έχει σημειώσει πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις μέσα στις πρώτες ημέρες προβολής της, ενώ αρκετά είναι και τα θετικά σχόλια των χρηστών στην ιστοσελίδα imdb (αν και από την άλλη πλευρά οι κριτικοί κάνουν λόγο για μια ακόμα, τυπική χολιγουντιανή κωμωδία).

Υπόθεση της ταινίας

Όταν η Κάρλι (Κάμερον Ντίαζ) συναντήσει τυχαία την Κέιτ (Λέσλι Μαν), τη γυναίκα του καινούριου της αμόρε, Μαρκ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου , "Game of Thrones"), θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, ότι έχει μπλέξει με έναν απατεώνα και μισό.

Η Κάρλι βρίσκεται ξαφνικά στη θέση να παρηγορεί την Κέιτ και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια φιλική σχέση η οποία σύντομα θα ενισχυθεί δραστικά, όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Μαρκ τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Άμπερ (Κέιτ Άπτον).

Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου 2014 στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Odeon.

Διαβάστε επίσης:

Οι Έλληνες του Χόλιγουντ

Αυτές είναι οι πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες όλων των εποχών

Σάλος με το... «Sex tape» πασίγνωστων ηθοποιών του Χόλιγουντ!