ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άμπρα Κατάμπρα κι όνειρα γλυκά στο θέατρο Αυλαία

Άμπρα Κατάμπρα κι όνειρα γλυκά στο θέατρο Αυλαία

Το Θέατρο Αυλαία παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το Avlaia 4 Kids.

Το Avlaia 4 Kids είναι μία συνάντηση θεατρικών παραστάσεων-δράσεων για παιδιά σε 4 κυριακάτικα πρωινά στις 4, 11, 25 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014, στις 11:30.

Κάθε Κυριακή πρωί, πρίν και μετά τις παράστασεις θα πραγματοποιούνται στο χώρο του θεάτρου, δράσεις έκπληξη με τη συμμετοχή των μικρών μας φίλων. ñ

1 Ιουνίου 2014 Άμπρα Κατάμπρα κι όνειρα γλυκά! Από τις μανταΜίτσες

Ο Βίνσεντ δεν πάει για ύπνο τι κι αν τέλειωσε το δείπνο. Η φαντασία του οργιάζει όταν σβήνει το φως τη νύχτα και η ντουλάπα κρύβει φόβους. Οι ήχοι μοιάζουν απειλητικοί και κάτω απ' το κρεβάτι ποιός ξέρει τι υπάρχει. Γιατί δεν είναι τόσο απλό κι ένα «Κοιμήσου δεν υπάρχει τίποτα!» δεν είναι αρκετό.

Οι φόβοι θα φύγουν όταν η φαντασία δείξει στα παιδιά μας, πως ότι κρύβει το δωμάτιο είναι οι φίλοι της νύχτας που βγαίνουν, όχι για να μας τρομάξουν, άλλα για να κρατήσουν συντρόφια στα όνειρά μας. Έχουν έρθει για να μας νανουρίσουν με τον πιο ξεχωριστό τρόπο και να μας αιχμαλωτίσουν στον μαγικά στοιχειωμένο κόσμο τους που τελικά δεν είναι και τόσο κακός. Θέατρο σε έμμετρο λόγο με αφηγηματική μίμα, live πιάνο και τραγούδι, χορός, παραμύθια, video-wall, κεράσματα στους μικρούς μας φίλους και πολλή όμορφη διάθεση!

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Σκηνογραφία: Τόνια Νικολαΐδη
Ενδυματολογία/Μετάφραση: Όλγα Κωστάκη
Μουσική: Λίνα Ζηνά
Φωτογραφίες: Λίνα Προβή
Αφίσα: Αγάπη Σωτηροπούλου
Μακιγιάζ: Τζίνα Κυριαζή
ΜανταΜίτσες: Στέλλα Γεωργουλέα, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Έμμη Χάλαρη, Άντρη Χατζηχριστοδούλου.

Γενική είσοδος 8€ ανά παράσταση
Παρακολουθείστε όλο το Avlaia 4 kids μόνο με 20€ ανά άτομο