ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο πρώτος πανελλήνιος διαγωνισμός Body Painting είναι γεγονός! (pics&vid)

Ο πρώτος πανελλήνιος διαγωνισμός Body Painting είναι γεγονός! (pics&vid)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε ο πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Body Painting την Κυριακή, 1 Ιουνίου από το περιοδικό Nouvelles Esthitiques, στο πλαίσιο ημερίδας για την ομορφιά στον Πολυχώρο «Αθηναΐς» στον Βοτανικό.

Θέμα του διαγωνισμού ήταν η «Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014 στην Ελλάδα» και δεκάδες διαγωνιζόμενοι διασταύρωσαν τα πινέλα και τη δημιουργικότητα τους έχοντας ως καμβά το γυμνό ανθρώπινο σώμα.

Απίθανες δημιουργίες, εμπνευσμένες από το καλοκαίρι του 2014 και τα ελληνικά νησιά άφησαν άφωνους τους παρευρισκόμενους. Οι διαγωνιζόμενοι, με αστείρευτη έμπνευση, ξεδίπλωσαν όλο το ταλέντο τους πάνω στα κορμιά των πρόθυμων μοντέλων και έδειξαν το ταλέντο που διαθέτουν!

Κατά τη διάρκεια του ολοήμερου συνεδρίου μακιγιάζ και κομμωτικής οι διαγωνιζόμενοι εξερεύνησαν τα όρια της φαντασίας και σε άλλες κατηγορίες όπως τα special effects και η κομμωτική.

Στο πλαίσιο της ημερίδας συμβουλές ομορφιάς και μυστικά του επαγγέλματος γνωστά ονόματα του κλάδου, όπως ο μετρ του hair styling Τρύφων Σαμαράς, η make-up artist των διασήμων Ελένη Ψωμά, οι ειδικοί των special effects αδελφοί Αλαχούζοι, ο tribal και hair tattoo specialist Νίκος Εξαδάκτυλος και ο ειδικός στο παραδοσιακό ξύρισμα Βασίλης Θεοχάρης, συμβούλευσαν τους παρευρισκόμενους και τους αποκάλυψαν μικρά μυστικά του επαγγέλματος.

Στο τέλος της λαμπερής βραδιάς, οι καλύτεροι βραβεύτηκαν για τις απίστευτες δημιουργίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι αποχώρησαν από τον πολυχώρο με ένα χαμόγελο στα χείλη!

Δείτε φωτογραφίες από τον διαγωνισμό!