Meet Market: η τελευταία συνάντηση για το καλοκαίρι

Newsbomb

Το Meet Market αποχαιρετά τους φίλους του με ένα τελευταίο ραντεβού στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε2 σε μία τεράστια Πέτρινη Αποθήκη το Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 από τις 15:00 έως τις 24:00.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με θέα τη θάλασσα και τα καράβια, θα περιμένουν τους επισκέπτες περισσότεροι από 100 πάγκοι με αξεσουάρ, παιχνίδα, έπιπλα, καλλυντικά, ρούχα, βινύλια, παπούτσια, gadjets, φαγητά, δροσερά κοκτέϊλ καθώς και δωρεάν καλοκαιρινά δωράκια για όλους όσους παίξουν τα παιχνίδια στο κεντρικό ταμείο.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

Οι Djs του Meet Market και οι συναυλίες στη προβλήτα ακριβώς έξω από το Market θα συνοδεύουν μουσικά όλο το σαββατοκύριακο, ενώ την Κυριακή το βράδυ υπάρχει μεγάλη οθόνη με τον τελικό του Μουντιάλ.
Στο συναυλιακό κομμάτι οι επισκέπτες θα απολαύσουν:

Σάββατο
21:00: Yinka and the Fuziks
22:00: Word of Mouth and DJ Mode
23:00: Ice Eyes

Κυριακή
21:00: Yegor Cergei
22:00: RSN and Esterina
23:00: Pad Trio & προβολή τελικού Μουντιάλ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο

Διαβάστε επίσης:

Το πρόγραμμα του Meteora Music Festival 2014

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάτμου 2014

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved