ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ρυθμό... τεσσάρων αγωνιστικών τροχών, συναυλιών και ακροβατικών η 79η ΔΕΘ

Σε ρυθμό... τεσσάρων αγωνιστικών τροχών, συναυλιών και ακροβατικών η 79η ΔΕΘ

Στον ρυθμό του 47ου “Ράλλυ ΔΕΘ” θα χτυπά σήμερα και την Κυριακή η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ελλάδας, ενώ απόψε οι επισκέπτες της 79ης Διεθνούς 'Εκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν σε έναν άλλο ρυθμό: αυτό των τραγουδιών του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος θα τραγουδήσει στον υπαίθριο χώρο «Τόξο» στις 21:30.

Προχθές το βράδυ, από τη σκηνή του MAD North Stage Festival, ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε με τη σειρά του ενώπιον κοινού χιλιάδων μικρών και μεγάλων θαυμαστών του.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης θα είναι το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου από τις 10:00-22:00. Το εισιτήριο εισόδου σήμερα είναι 3 ευρώ (οικογενειακό εισιτήριο 10 ευρώ) και αύριο, καθώς και την Κυριακή, 5 Ευρώ.
47ο Ράλλυ ΔΕΘ

Η εκκίνηση του ράλλυ θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 15:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους και ο τερματισμός λαμβάνει χώρα την Κυριακή επίσης στις 15:00 στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ. Συνολικά, 36 πληρώματα θα δώσουν την «μάχη» με τα χρονόμετρα όλο το Σαββατοκύριακο στις πέντε ειδικές διαδρομές των συνολικά 93 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ: LIVE η ομιλία του Τσίπρα στο Βελλίδειο από το Newsbomb