ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Απελπισμένοι» στο θέατρο «Αθηνά»

Οι «Απελπισμένοι» στο θέατρο «Αθηνά»
Η μουσική κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου...

Την απελπισία εννέα νεοελλήνων που αποφασίζουν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους και φεύγουν για την Αμερική, περιγράφει η μουσική κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη «Οι Απελπισμένοι», που κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου στο Θέατρο «Αθηνά».

Το ταξίδι επιφυλάσσει εκπλήξεις στους …απελπισμένους, καθώς το αεροπλάνο πέφτει σε ένα τροπικό νησί του Ατλαντικού. Εκεί, κάπου στα βάθη της ζούγκλας, μακριά από τον πολιτισμό, οι ήρωες δοκιμάζονται, λένε τον πόνο τους, κλαίνε, γελάνε, σκέφτονται, αναθεωρούν, μετανιώνουν, αυτοψυχαναλύονται και τέλος, λυτρωμένοι και ελεύθεροι για μια στιγμή από τις κοινωνικές συμβάσεις, ζουν τη δική τους ουτοπία.

Πρωταγωνιστούν οι Νίκος Μουτσινάς, Χριστίνα Τσάφου, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκη Παλληκαράκη, Μαρία Ανδρούτσου, Τάσος Γιαννόπουλος, Ελένη Καρακάση, Μάνος Πίντζης και Γιώργος Βάλαρης.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Βάλαρη, η πρωτότυπη μουσική – επιμέλεια του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, τα σκηνικά του Κωνσταντίνου Ζαμάνη, τα κοστούμια του Αλέξη Φούκου, οι χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου.

Θέατρο «ΑΘΗΝΑ»: Δεριγνύ 10 & Πατησίων, Πεδίον Άρεως
Τηλ.: 210-8237330