ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Κραυγή» στις 19 Μαρτίου

Παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Κραυγή» στις 19 Μαρτίου

Οι μαρτυρίες  ανθρώπων που φροντίζουν χρόνια ασθενείς συγκεντρώθηκαν σε ένα βιβλίο και έτσι γεννήθηκε η «Μεγάλη Κραυγή».

Το βιβλίο του συγγραφέα Γιάννη Δημολιάτη, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής Υγιεινής και Ιατρικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων- θέλησε να στρέψει το ενδιαφέρον από τον χρόνια πάσχοντα σε εκείνον που τον φροντίζει.

«Αυτό το βιβλίο οι αφηγητές µου το έγραψαν, δικά τους λόγια είναι. Εγώ απλά πήγα και τους βρήκα και τους ζήτησα να µου τα πουν και τα έβαλα στο χαρτί µε τρόπο που να μπορείς εσύ, αναγνώστη, να τ’ ακούσεις - τα λόγια ακούονται, δε διαβάζονται» δηλώνει ο Γιάνης Δημολιάτης.

Dimoliatis H Megali Kravgi cover

Η παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κοντύλι παρουσιάζεται στο Polis Art Café, στις 19 Μαρτίου, ώρα 20.00.
Τη «Μεγάλη Κραυγή», παρουσιάζουν:

Παναγιώτης Βιδάλης, νομικός, επιστημονικός συνεργάτης και νομικός σύμβουλος της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, εμπειρογνώμων στην Ε.Ε.
Νίνα Μαγκίνα, γιατρός, εντατικολόγος
Μάρω Μπέλου, ψυχολόγος, Msc στην αντιμετώπιση του πόνου
Σταυρούλα Τσινόρεμα, καθηγήτρια φιλοσοφίας και βιοηθικής Πανεπιστημίου Κρήτης

Συντονίζει η Καρολίνα Αλεξίου, ψυχολόγος, προσωποκεντρική συμβουλευτική

Ο Γιάνης Δημολιάτης θα βρίσκεται στο Polis Art Café για να απαντήσει στις όποιες ερωτήσεις, να ακούσει τις απόψεις ή και τις αντιδράσεις του κοινού.

Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί και ο εκδότης Δημήτρης Παντελής.