ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στο Badminton

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στο Badminton

Το θέατρο Badminton παρουσιάζει το εξαιρετικό, φαντασμαγορικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας και την παράσταση «Afrikania» στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2011.


Εκτυφλωτικό μαύρο. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται, αυτό είναι το Μαύρο θέατρο της Πράγας Image. Μια ιδιοφυής τεχνική, που αποδεικνύει ότι το όνειρο, η φαντασμαγορία και η μαγεία φαίνονται πολύ καλύτερα στο σκοτάδι.

Και εμείς στο θέατρο Badminton σβήνουμε με ανυπομονησία τα φώτα, για να υποδεχθούμε αυτούς τους ιδιότυπους «Άρχοντες του Σκότους», που επιστρέφουν στην Αθήνα, για να μας μαγέψουν με τη νέα τους παράσταση «Afrikania».

Στα 22 χρόνια της ιστορίας του, το Θέατρο «IMAGE» έχει καταφέρει να κατακτήσει το κοινό, όπου κι αν παρουσιάζεται, γιατί συνδυάζει μοναδικά τις πιο καινούριες τεχνικές του μαύρου θεάτρου, με το σύγχρονο χορό, τη σύγχρονη μουσική και την παντομίμα.

Με αυτές τις καλλιτεχνικές φόρμες μπορεί και εξιστορεί πολύπλοκες, πολλές φορές, ιστορίες, σκορπίζοντας απλόχερα τη μαγεία και τη φανταστική ατμόσφαιρα, που μόνο το μαύρο θέατρο μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους.

Πληροφορίες:
Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
Παρασκευή 16/12, Σάββατο 17/12, Κυριακή 18/12
Τιμές εισιτηρίων Γενική είσοδος: A Ζώνη: 35€, Β Ζώνη: 30€, Παιδικά-Σπουδαστικά: A Ζώνη: 20€, Β Ζώνη: 15€ Προπώληση εισιτηρίων Τηλ.: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, www.viva.gr στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.

Πηγή: culturenow.gr