Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: To πρώτο τρέιλερ για το σίκουελ του «Knives Out» έχει άρωμα Ελλάδας

Τζωρτζίνα Ντούτση Τζωρτζίνα Ντούτση

Το Glass Onion: A Knives Out Myster θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

Το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο τρέιλερ για το σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας Knives Out, που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, πλαισιωμένο από πλήθος γνωστών ηθοποιών.

Στη συνέχεια της ταινίας Στα Μαχαίρια (2018) του Ράιαν Τζόνσον, με τίτλο Glass Onion: A Knives Out Myster, ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλαν (Ντάνιελ Κρεγκ) ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

Πρωταγωνιστούν: οι Ντάνιελ Κρεγκ, Έντουαρντ Νόρτον, Τζανέλ Μονέ, Κάθριν Χαν, Λέσλι Όντομ Τζούνιορ, Τζέσικα Χένγουικ, Μάντελιν Κλάιν. Με τους Κέιτ Χάντσον και Ντέιβ Μπαουτίστα.

Το Glass Onion θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο (8-18 Σεπτεμβρίου). Στις 16 Οκτωβρίου, η ταινία θα κάνει την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα ως ταινία λήξης του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου στο Royal Festival Hall, παρουσία του σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον και ορισμένων εκ των πρωταγωνιστών.

Το Glass Onion: A Knives Out Myster, θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες που το ήθελαν να κυκλοφορεί γύρω στις γιορτές.

Η πρώτη ταινία Knives Out κυκλοφόρησε στο Netflix το 2018 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office με έσοδα που ξεπερνούν τα 311 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που οδήγησε τον «γίγαντα» του streaming να δώσει το πράσινο φως -και 469 εκατομμύρια δολάρια- για δύο ακόμα σίκουελ. Επίσης, η αρχική ταινία χάρισε στον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον μια υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ και BAFTA.

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, σκοπός του είναι να κάνει μια σειρά ταινιών whodunit, όπως οι ιστορίες της Αγκάθα Κρίστι, με κεντρικό χαρακτήρα του τον ντετέκτιβ, Benoit Blanc.