Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Disney+: Ο Baby Yoda επιστρέφει στο εντυπωσιακό τρέιλερ της 3ης σεζόν του «The Mandalorian»

Τζωρτζίνα Ντούτση Τζωρτζίνα Ντούτση

Ο τρίτλος κύκλος της Star Wars σειράς «The Mandalorian» θα κυκλοφορήσει στο Disney+ τον Φεβρουάριο του 2023.

To Disney+ αποκάλυψε το Σαββατοκύριακο το πρώτο teaser τρέιλερ για την τρίτη σεζόν του The Mandalorian.

Στο νέο εντυπωσιακό τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Din Djarin -τον οποίο υποδύεται ο Πέδρο Πασκάλ- συνεχίζει το ταξίδι του έχοντας στο πλευρό του τον Grogu, τον πασίγνωστό πλέον και αξιαγάπητο Baby Yoda.

Κατά τη διάρκεια του Star Wars Celebration τον περασμένο Μάιο, είχε γίνει γνωστό ότι ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2023. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν μερικά 24ωρα δεν δίνει επιπλέον πληροφορίες για την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Φυσικά ο Πέδρο Πασκάλ επιστρέφει στον ρόλο του Din Djarin έχοντας στο πλευρό του την Bo-Katan Kryze, την οποία ενσάρκωσε η Κέιτι Σάκχοφ στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Θυμίζουμε ότι το The Mandalorian είναι η πρώτη σειρά ζωντανής δράσης του Star Wars, ξεκινώντας πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Η Επιστροφή των Τζεντάι (1983).

Ο Πέδρο Πασκάλ πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο, ως ένας μοναχικός κυνηγός επικηρυγμένων που προσπαθεί να γλιτώσει αφού προσλαμβάνεται για να παραδώσει «Το Παιδί», τον περιβόητο Baby Yoda που έχει αναδειχθεί πλέον σε μασκότ της σειράς!