SEX

Είστε μαζί σε καραντίνα; 5 τρόποι για να παραμείνει η σχέση σας υγιής

Είστε μαζί σε καραντίνα; 5 τρόποι για να παραμείνει η σχέση σας υγιής

Το ότι είστε σε καραντίνα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να βλέπετε ο ένας τον άλλο, 24ώρες το 24ωρο.

Την περίοδο αυτή αντιμετωπίζουμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ένας φονικός ιός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, κόσμος χάνεται και όλοι μας είμαστε σε καραντίνα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Και ενώ η πλειονότητα του πληθυσμού παραμένει υγιής μακριά από τα νοσοκομεία, παράλληλα δοκιμάζεται σε κάτι άλλο: Στον εγκλεισμό με ένα άλλο άτομο και πιο συγκεκριμένα, το έτερον ήμισυ. Δεν είναι τυχαίο, ότι στην Κίνα-την πρώτη χώρα που έπληξε ο COVID-19 τα διαζύγια και οι χωρισμοί αυξήθηκαν κατακόρυφα, μιας και πολλά ζευγάρια δεν άντεξαν την καθημερινή και συνεχή τριβή.

Στόχος λοιπόν είναι να μη συμβεί το ίδιο και στην Ελλάδα. Και για να η συμβεί, δες παρακάτω 5 συμβουλές οι οποίες πιστεύω ότι θα σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Να περνάτε χρόνο χωριστά

Θέλετε να διαχωρίσετε και δωμάτια; Ακόμα καλύτερα! Το ότι είστε σε καραντίνα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να βλέπετε ο ένας τον άλλο, 24ώρες το 24ωρο. Ακόμα και μία τηλεόραση να έχετε, ο άλλος μπορεί να βολευτεί με το λάπτοπ ή ακόμα καλύτερα να ακούσει μουσική. Φρόντισε να περνάτε τουλάχιστον 2-3 ώρες την μέρα χωριστά. Είναι σωτήριο για τη σχέση σας.

Δες τη συνέχεια στην παρακάτω gallery:

πηγή: Queen.gr