SEX

Η Romy είναι η κατάλληλη παρέα για την καραντίνα

Η Romy είναι η κατάλληλη παρέα για την καραντίνα

Το γεγονός πως ξεκίνησε η καραντίνα και πάλι, δεν θα έπρεπε να σε αποθαρρύνει από το να ψάχνεις το Instagram για κορίτσια

. Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και αυτό, καθότι μπορείς να βρεις εκεί πλέον τις περισσότερες φωτογραφήσεις που γίνονται χωρίς να ανησυχείς για το αν θα βρεις ή όχι τα περιοδικά. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα ακόμα καλύτερα, είναι πως αν ψάξεις προσεχτικά τα κορίτσια που σου πετούν οι αναζητήσεις το Instagram, το πιθανότερο είναι πως θα πέσεις πάνω σε κορίτσια σαν τη Romy. Και μπράβο σου δηλαδή.

Μοντέλο στην ιδιότητα, η Romy εκτός από το να ποζάρει για περιοδικά και ιστοσελίδες, φροντίζει να δίνει και την απαραίτητη προσοχή στον φωτογραφικό φακό του σπιτιού της. Ή τουλάχιστον σε εκείνον που έρχεται σπίτι της. Γιατί μία ματιά στο κολασμένο προφίλ της Romy στο Instagram, θα σε πείσει πως όχι μόνο κάνει καλά και φωτογραφίζεται αλλά και το ότι έχει ένα μικρό θέμα στο να κυκλοφορεί με τα ρούχα στο σπίτι. Είτε κάθεται στον καναπέ, είτε στο κρεβάτι, είτε ποζάρει με το σκύλο της στην κουζίνα είτε βρίσκεται μέσα στο μπάνιο. Για καλή τύχη όλων μας, δεν λέει ποτέ όχι στον φωτογραφικό φακό.

Οπότε για να κυλήσει η καραντίνα λίγο πιο ανώδυνα, φρόντισε αραιά και που να κάνεις και καμιά βόλτα από το προφίλ της. Την επόμενη φορά δηλαδή γιατί μέχρι τότε, σου έχουμε εδώ τις πιο σέξι πόζες που μπορείς να δεις. Καλή διασκέδαση.