SEX

Ερώτηση κρίσεως: Μία γυναίκα φτάνει σε οργασμό μόνο μέσω συνουσίας;

Ερώτηση κρίσεως: Μία γυναίκα φτάνει σε οργασμό μόνο μέσω συνουσίας;

Μια ξεκάθαρη απάντηση-εξπρές σε μια οφθαλμοφανή ερώτηση-κρίσεως, για την οποία θα μπορούσαμε να επιχειρηματολογούμε μέχρι του χρόνου και πάλι άκρη δεν θα βρίσκαμε.

Διότι, εκτός από την καρδιά, άβυσσος είναι και ο οργασμός της γυναίκας.

Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα με φυσιολογική, ενεργή σεξουαλική ζωή και τους τυπικούς/συνήθεις πόθους και λαγνείες να της διαολεύουν το μυαλό, μπορεί να φτάσει σε οργασμό πιο εύκολα με ένα κουτάκι μερέντα (!), παρά με έναν χλέμπουρα εραστή ο οποίος δεν ξέρει που παν τα τρία (του) και πως να τη διεγείρει, ενώ την ίδια στιγμή κοκορεύεται σαν γύφτικο σκεπάρνι για το πόσο παίζει στα δάχτυλα κάμα-σούτρα, φαντασιώσεις και την ίδια της την κλειτορίδα.

Όσο ερωτιάρης μάγκας και να το παίζει ένας άντρας, όσο γαμ*ίκος και μέγας "δάσκαλος" του σεξ και να μοστράρει την παρτάρα του, πρέπει να ξέρει μια πικρή αλήθεια που μπορεί να πληγώσει ή να θίξει τον XXL σεξοεγωισμό του: Όπως έλεγε κάποτε και το λαικό -ΔεσποινοΒανδικό- άσμα στα '90s και μας έκανε τη μούρη -σχεδόν- κρέας, ένα κοριτσάκι δεν πολυσκοτίζεται, διότι στα ντουζένια του βάζει μπρος το... "εργόχειρο" και κάνει πράξη το στίχο: "Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, δε σ' έχω ανάγκη ευτυχώς, μου είσαι πλέον περιττός". Τ' ακούς; Περιττος! Γιατί; Γιατί απλούστατα, τα κοριτσάκια περνούν και μόνα τους καλά, σε περιπτώσεις και καλύτερα και χωρις πολύ μουρμούρα και χωρίς άνευ λόγου αεροπλανικά και χωρίς να πρέπει να υποκριθεί κορύφωση για να μην παρεξηγηθεί ο... εραστής της κομμώτριας!

Διαβάστε περισσότερα στο mensguide.gr