Προτιμούν να είναι αδύνατες παρά να κάνουν σεξ

Προτιμούν να είναι αδύνατες παρά να κάνουν σεξ
Πρόκειται για μια επιλογή που ποτέ δεν τίθεται στην πραγματικότητα. Όμως βρετανικό περιοδικό ρώτησε τις αναγνώστριές του....

Πρόκειται για μια επιλογή που ποτέ δεν τίθεται στην πραγματικότητα. Όμως βρετανικό περιοδικό ρώτησε τις αναγνώστριές του αν θα έμεναν ένα χρόνο χωρίς να κάνουν σεξ προκειμένου να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους και το 51% απάντησε θετικά.

Οι υπόλοιπες από τις 2.400 γυναίκες που ρωτήθηκαν από το περιοδικό «Fitness» απάντησαν ότι θα προτιμούσαν να ήταν 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό και να απολάμβαναν καλό σεξ.

Αλλά η δημοσκόπηση δεν περιορίζεται μόνο στο σεξ, αφορά και την δίαιτα. Το 43% των γυναικών παραδέχτηκε ότι παραλείπει γεύματα τακτικά σε μια προσπάθεια να αδυνατίσει και το 39% ότι έχει κάνει δίαιτες πείνας. Η δημοσκόπηση έδειξε επίσης ότι το 30% των γυναικών έχει δοκιμάσει,_ αλλά δεν θα επαναλάμβανε ποτέ, κάποια από τις δίαιτες των διασήμων, όπως η δίαιτα με μωρουδιακές τροφές της Τζένιφερ Ανιστον ή δίαιτα αποτοξίνωσης με χυμούς της Γκουίνεθ Πάλτροου. Όπως είπαν, οι δίαιτες αυτές τις άφηναν υπερβολικά πεινασμένες για να μπορούν να τις συνεχίσουν.

«Οι γυναίκες γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να χάσουν βάρος και να μην το ξαναπάρουν γι' αυτό είναι πρόθυμες να δοκιμάσουν δίαιτες που έχουν γρήγορα αποτελέσματα, η ιδέα του μαγικού χαπιού»

, δήλωσε η διευθύντρια του «Fitness» Παμ Ο'Μπράιεν. «Αν ακολουθήσετε μια υγιεινή δίαιτα, γύρω στις 1.500 θερμίδες τη μέρα, θα χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα. Η άσκηση είναι σημαντικός παράγοντας. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι που σας αρέσει, τρέξιμο ή σπίνινγκ. Απελευθερώνει ενδορφίνες και ενισχύει τον μεταβολισμό».

Η μια στις πέντε ερωτώμενες είπε ότι ασκείται τουλάχιστον δυο ώρες τη μέρα και η μια στις τέσσερις ότι έχει αφαιρέσει φωτογραφίες από το Facebook επειδή πίστευε ότι φαινόταν χοντρή. Το 27% απάντησε ότι έχει κάνει τόσες δίαιτες που έχει χάσει τον λογαριασμό ενώ το 44% δήλωσε ότι βρίσκεται σε δίαιτα την στιγμή της δημοσκόπησης.

Πηγή: tovima.gr